sunnuntai 19. tammikuuta 2014

3/2014

Ihanan köysipainotteinen viikko takana, tätä vähän kaivannutkin. Boulderointi on ollut tosi kivaa vaihtelua, ja tulen tekemään sitä varmasti jatkossa enemmän, mutta köysi on se juttu. 



Omat köysikuviot muuttui päättyneen viikon alussa, kun vakkariköysikaveri karkasi työkomennukselle ulkomaille. Tuli hetken ajaksi fiilis, että sama toistuu kuin mikä tapahtui aviomiehen loukatessa itsensä pian meidän kiipeilyuran alussa. Nyt on kuitenkin luotuna erittäin hyvä verkosto ja harrastuksen myötä olen saanut paljon uusia ystäviä, niin sen sijaan, että jäisin yksin, voin kiipeillä ihanien "uusien" ihmisten kanssa. Tuntuu, että olen muutaman kerran jälkeen oppinut jo lisää itsestäni ja siitä miten haluan kiivetä, tulee pieniä muutoksia treeniin.

Aviomieskin on vihdoin palannut köysikuvioihin, vielä meillä ei mene intressit yhteen, mutta onneksi hän on hyvä varmistamaan. Tuntuu vain pahalta istuttaa hänet alakertaa 3D-seinän eteen varmistusorjaksi. Perjantaina piti olla kiikut pt:n kanssa, mutta se nyt siirtyi ensiviikolle. Tänään kiipesin toisen kiipeilijäbloggarin Akin kanssa, minut kiivettiin suohon, kaveri liidasi hurjan määrän nousuja (kolme viiden nousun settiä 6a:ta 3D-seinällä), itsellä ei aika riittänyt .. eikä aluksi pääkään. Jännä juttu kuinka pää saa uskomaan kunnon loppuvan, vaikkei näin oikeasti ole.

Pääsin tänään sen (pään) yli, jaksoin ja pystyin kiipeämään aluksi reittiä vain kahdesti ylös, toisella nousulla käyden kerran köydessä, toisella kerralla nousin jopa neljä kertaa, toisella nousulla meinasin toistaa itseäni, mutta päästyäni. Monimutkaista?



Muut liikunnat, salille ei ole tullut ehdittyä, eikä punttiksen tammikuun ryysis houkuttelekaan.

Tavoite kolme aamuaerobista ei ihan toteutunut, kuuntelin omaa kroppaani ja nukuin enemmän. Parina iltana menin jo pian yhdeksän jälkeen nukkumaan, viikonloppunakin jätin herätyskellon pois päältä ja nukuin niin pitkään kuin nukutti. Toissaviikon ja päättyvän viikon alku oli töissä sen verta intensiivistä, että se kulutti henkisesti aika paljon. Ei mitään dramaattista, mutta jännittävää.

Minut "bongattiin" tänään, tuntui jännittävältä että minut tunnistettiin ja minua moikattiin Areenalla. Enpä ole koskaan ajatellut monienkaan lukevan (vaikka tietty kävijämäärät sanoo vähän toista). Kiva kun tulit moikkaamaan :)

Hyvää alkavaa urheiluviikkoa kaikille :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0