torstai 10. heinäkuuta 2014

harmituksen harmitus

Italiassa iloitsin selän olevan paremmassa kunnossa, kuin aikoihin. Laskettuani lentokentällä laukun huonosti maahan (tai liike jäi kesken, kun huomasin, etten pystykään viemään laukkua maahan asti selkäni vuoksi) onnistuin kipeyttämään taas tuon rotjakkeen pahasti. Sunnuntaina oli jäädä Flamingon kylpyläreissu väliin, kun pelkäsin helmikuisen Peijakseen vieneen kipukohtauksen uusiutumista, onneksi särkylääkkeillä tilanne meni ohi ja pääsimme aviomiehen kanssa rentoutumaan hyvin mielin ihaniin altaisiin ja saunoihin.

Nyt mennään jo torstaissa, ja säryt ovat kohtuullisen vahvasti läsnä koko ajan. Olen yrittänyt ottaa rennosti, eilen pidin koko illan lepoa, nukuin vain, tänään töissä vaan alkoi taas olla säryt huomattavan häiritseviä. Harmittaa.

Säryistä huolimatta kävin tänään salilla katsomassa pt:n kanssa uuden ohjelman läpi (tuokin) pt lopettaa tuolla, enkä halua käydä enää neljättä pt:tä tuolla läpi, niin ajattelin meneväni kivuista huolimatta katsomaan mitä minun pääni menoksi oli keksitty.


Diggaan kovasti uudesta treeniohjelmasta. Olenkin tässä jo tovin miettinyt, että pitäisi taas jotain uusia ärsykkeitä saada salitreenaamiseen. Nyt on kerrassaan erilaista ohjelmaa luvassa, painot tippuu sarjoissa merkittävästi, on kuulema lihasten kokoa kasvattavia harjotteita (en mä kyllä kauheasti enää isommaksi halua). Tehdään tätä tovi ja sitten voin taas yrittää itse pähkäillä itselleni jotain uuttaa ohjelmaa, voisin kokeilla pitkiä sarjoja pienemmillä painoilla hetkeksi ja sitten palata lyhempiin sarjoihin jne. Mutta nyt on tosi kivaa vaihtelua taas tiedossa.

Tarkoituksena oli vetää tänään uuden ohjelman kakkospäivän treenit läpi, mutta.. reissussa kipeytynyt polvi vihloi pahasti kesken istumaannousun. Harmituksen harmitus.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Mites polvi?

-didi- kirjoitti...

vasen ok, kuhan polvet ei kyykyissä mene säärilinjan yli.. oikea ihan täynnä nestettä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0