maanantai 14. heinäkuuta 2014

Köysikivaa Siriuksessa

Lauantai oli pyhitetty ystävättären polttareihin, muuten pysykään touhut polttariryhmän kesken, mutta päivän reissusta Sirius Sport Resorttiin on kirjoitettava.

Siriuksessa ohjelmassa oli surffauastaa ja köysirata. Surffaukseen en näine maanantaikappelajäsenine osallistunut, Surffaus näytti aivan mahtavalta puuhalta. Liikkeelle lähdettiin ihan simppelisti, opeteltiin miten liikutaan laudalla puolelta toiselle, kun pysyttiin "radalla" opeteltiin nousta polvilleen laudan päälle, siitä pikkuhiljaa parien temppujen jälkeen rohkeimmat pääsivät kokeilemaan seisaaltaan surffausta. 

Meno näytti aika rajulta, tytöt vetivät varsin miehekkäitä pannuja, taisi olla vähän niskat kipeänä seuraavana päivänä. Meillä kukaan ei loukkaantunut, mutta viereisellä radalla ollut mies taisi loukata polvensa. 

Toinen aktiviteetti oli köysirata, vähän tuollainen Flowpark-tyylinen. Siriuksessa oli kolme erilaista rataa, joita kavuttiin valjain, hanskoin ja kypärin varustautuneena. 

Köysirata oli aivan mahtava. Muut tytöt laittoivat minut edelle, kun kiipeilen. Eihän nyt kiipeilystä ollut muuten hyötyä, kuin että osasin käyttää valjaita ja luotin välineisiin. Minäkin kaaduin ekalla radalla alas valjaiden varaan. 

Menimme ekaa rataa vähän matkaa, kunnes tajusimme löysimme seurueen lapsia, joille reitti oli liian pelottava, hetken odotettuamme lähdimme takaisin alkuun ja kävimme kiipeämässä metsäreitin läpi.
Monelle polttariporukkalaiselle yksi rata riitti, mutta muutaman tytön kanssa kävimme kiipeämässä vielä kolmannen ja vaikeimman radan.

Köysiradan kiipeäminen oli niin mahtavaa, että katselen jo kalenterista aikaa lähteä johonkin Flowparkeista, ymmärtääkseni niissä on ratoja enemmän kuin kolme.

Että jos ei kärsin aivan kauheasti korkeanpaikan kammosta (mitä mä en siis edes tajunnut, muut tytöt mainitsi, että korkeudet huippas, itse en ymmärtänyt edes kiinnittää asiaan huomiota), ja on kohtalainen kunto, niin suosittelen. Tuo on aivan mahtavan hauskaa, siinä tulee voitettua omia pelkojaan ja radoilla eteneminen on mahtavaa kokovartalotreeniä, tuossa tulee varmasti aktivoitua paljon lihaksia, joita ei joka päivä tule käytettyä.

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Juuri heitin tyttöporukalle haasteen, että mentäisiin elokuussa porukalla tuonne. Kiitos siis kun jaoit tämän :)

-didi- kirjoitti...

:) Ei mitään. Seuraavaksi voisit houkutella tyttöporukan kiipeilemään jonnekin kiipeilyhalliin.

Itse yritän miettiä millaisella kokoonpanolla voisi lähteä Flowparkkiin.

Hanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pitää ottaa se seuraavaksi lajiksi :) Mitäs hyviä halleja voisit suositella täältä Etelä-Suomesta (lähinnä Pääkaupunkiseutu/Itä-Uusimaa)?

-didi- kirjoitti...

Melonta, megazone, tankotanssi, karting, tai vaikka joku etnofitnes tunti... kyllähän noita löytyy :)

Hanna kirjoitti...

Joo, lajeja kyllä keksitään, mutta HALLEJA jos kiipeilemään mentäis? :)

-didi- kirjoitti...

AAAa.. no ehdottomasti Salmisaaren Kiipeilyareena jos köyttä haluatte :)

Hanna kirjoitti...

Tänx :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0