keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Huh hellettä

Ei ole varmaan keneltäkään mennyt ohi nämä upeat helteet. Muuten ei lämpö ole haitannut, nukkumaanmeno on usein vaan siirtynyt kovin myöhäiseksi, koska kuumassa asennossa ei jotenkin saa unen päästä kiinni. Aviomiehen kanssa keksimme onneksi avata parvekkeella tähän asti sohvana toiminut futoni auki sängyksi. On ollut kiva nukkua parvekkeella, vähän kuin retkellä olisi, kun herätessä näkee vihreyttä ja vettä.

Hyvin nukutun yön jälkeen tänään jaksoi herätä omia aikoja punttiksella treenaamaan jalat.

 Kamat kasaan ja salille.
Piti ottaa ennen ja jälkeen jalkatreeni -kuvat, mutta jotenkin treenin jälkeen kännykkä oli hukuksissa.
Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä vielä tämä jalkatreeni hitailla sarjoilla ja pidoilla, mutta mieli muuttui kesken kaiken. Tänään oli tosi perussettiä salilla, lyhyt tehokas jalkatreeni polvea vähän varoen (edelleen nestettä polvessa, edelleen polvitukien kera).

Alkulämpö crosserilla

Prässi 3 x 10 hitaasti 70kg, 2 x 8 kelkka plus 150kg
Kyykky smithissä  +30kg 
superina ojentaja & koukistaja 25/30kg ja 45kg (toistot kunnes ei enää noussut)
askelkävely käsipainojen kera x 3 

Askelkävelyt tuli tehtyä siihen pisteeseen, kunnes ei enää jalka noussut, hetken sai kasailla itseään setin jälkeen, jotta pystyi jatkamaan.

Ihanasti on taas takaisin normaalissa ruokailussa. Aamupuntin jälkeen oli must syödä kaurapuuro, muina aamuina on tullut tehtyä smoothiet maitorahkasta, hedelmistä, marjoista, soijalesiitiinista, optimsm:stä, macasta ja lucumasta. Tänään perus kaurapuuro kera raejuuston, kookosöljyn ja mansikoiden.

Oon muuten aivan koukussa tähän itsetehtyyn jädeen. Kahtena iltana olen tehnyt nyt ohjeella

1 ruskeatäbläinen bansku
6-8 jäistä mansikkaa
1 shottilasillinen kookosmaitoa (ja vaikka vähän kookoshiutaleita)

Näemmä mun sauvasekoiti tehoaa myös ihan jäiseen banaaniin ja mansikoihin, kun siihen vähän laittaa kookomaitoa sekaan. Eiköhän se kohta sano sopimuksen irti, vaikka.. hyvin sillä on tullut joskus sitä maapähkinävoitakin tehtyä, ja silloin se kävi todella kuumana.

Ihanasti parvekkeella alkaa olla jo viileä, tänään pääsee taas aikaisin nukkumaan, jaksaa siis huomennakin herätä aikaisin salille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0