lauantai 23. tammikuuta 2010

Lauantaita

Nellystä tilaamani Vilan farkkulegginssit saapuivat eilen, ne ovat täydelliset, hieman turhan napakat, mutta eipä mulle nyt alkavien kuukautisten takia omatkaan tavallisesti päälle menevät vaatteet mahdu. Innolla odottelen turvotuksen laskemista. Ihan täydellisen näköiset legginssit <3

Tunnustin avokille eiliset nettishoppailut, ihan hyvä vain, tuntuu pitävän tilaamistani vaatteista.

Avokki yllätti torstaina. Sain todella söpön kukan (ks kuva). Olin erittäin otettu. Toivottavasti en aivan heti tapa sitä.

Torstaina siivosin vaatekaapistani ison pinon vaatteita pois. Nyt on aika mukavasti taas myytäviä vaatteita kirpparille. Vaatekaappini ei ole varmaan koskaan ollut noin siis .. ja noin tyhjä. Ihmeellistä. Virkkausoperaationi on myös erittäin hyvällä mallilla, olen saanut jo oikein kivan määrän virkattua kukkia. Nyt pitää vain hankkia jostain neula, jolla pääsen päättelemään työt, ja hakaneuloja :) Yksi idea oli liimata jotain vanhoja pinssejä noihin kukkiin, mutta katsotaan nyt. Hakaneula rintakorussa on ehkä kuitenkin parempi vaihtoehto.

Tämä viikonloppu menee nyt siinä, että laitamme asunnon kuntoon, avokki siivosi eilen keittiön lattiat, uunin, lieden ja kaappien ovaet höyrypesurilla. Tänään avokki muuttaa meidän pesuhuoneemme höyryhuoneeksi. Minulla on vuorossa keittiön kaappien järjestely ja lasikaappien ovien, peilien ja ikkunoiden putsaaminen. Huomenna roudaamme sitten loputkin ylimääräiset tavarat asunnosta pois vanhempieni kellariin. Kaikki mitä emme tarvitse ennen muuttoa uuteen asuntoon saa nyt lähteä. On sitten helpompi muuttaa kun tulee se hetki.

Tarkoitushan on siis laittaa asunto myyntiin, ja toivottavasti myynti-ilmoitus poikii mahdollisimman pian yhteydenottoja. Jännittää asunnonmyynti prosessina, mutta uskon handlaavani sen hyvin. Uutta asuntoa ostaessa jouduimme selvittelemään niin paljon kaikkea, joten tiedän pärjääväni hyvin nyt, kuhan ei vain tule täysin kohtuuttomia potentiaalisia asunnonostajia.

Selkä alkaa voida ehkä vähän paremmin. Pääkoppa alkaa myös tottua tramaliin, joten en ole enää pönttö sekaisin kun joudun särkylääkkeitä ottamaan. Tuntuu myös, että hillitön tarve olla pääsekaisin joka ilta on mennyt ohi. Tosi hyvä. Välillä huolestun tuosta kuinka tyytyväinen ole särkylääkkeiden tuomosta pumpulissa-olosta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0