lauantai 16. tammikuuta 2010

such a perfect day

On vain ollut niin täydellistä. Olen niin onnellinen.

Aamulla kävin äidin, isän ja pikkusiskon kanssa Vallillan makasiineilla kirpputorilla. Hullaannuttiin siskon kanssa, ja ostettin kaikennäköistä. 30 €:lla sain itselleni 4 laukkua, joista yksi käyttämätön Mangon lila nahkalaukku sopii täydellisesti uusimpaan talvitakkiini <3 , kahdeksankyt luvulta megamageen niittirannekorun, käsin virkatun kukkarintakorun (aion opetella itsekin tekemään niitä), iittalan aalto tuikun (kunnon bargain, kaupassa yli 18 €, kirpparilla 5 €), söpön sydäntalun ja kaksi punottua ampeliruukkua :)

Kirpparishoppailun jälkeen menin vanhempien luokse, jossa katsottiin vanhemmilleni antamani joululahja elokuvan Haarautuvan rakkauden talo.

Kotiin päästyäni siivoilin ja aloin valmistaa iltaruokaa odotellessani avokkia töistä kotiin. Tein taivaallista kalasalaattia

Mieliala on ihmeellisen korkealla. Tämä viikko on ollut rentouttavin naismuistiin.

Äsken sanoin avokille, että toivoisin meille keväthäitä ja vuoden päästä keväällä voisi olla hyvä aika. Asiaa ei hylätty :) Jos se jäisi nyt muhiutumaan avokin päähän.

Alan pikkuhiljaa huomata jo parin viikon kestäneen terveysjakso tuntuu tuottavan tulosta. Alan pikkuhiljaa huomata taas kasvojen kaventuvan. Vaaka tosin ei näytä muutosta, mutta pääasia, että peilikuva alkaa pikkuhiljaa miellyttää enemmän.

Viimeaikoina tosin oma itseluottamus ja minäkuva on parantunut. Ihmeellistä mitä vaatteilla ja meikeillä saa aikaan. Tavallaan huolestuttavaa, että näinkin pinnalliset asiat vaikuttavat tuonne päänsisälle. On kivaa tehdä tyttöjenjuttuja, laittautua, shoppailla ja alkaa pikkuhiljaa tuntea itsensä söpöksi ja naiselliseksi.

Nyt lisää kuplajuomaa (ostin soodakoneen), the Hillssin katsomista, www.notalwaysright.comin lukemista ja hieman surffailua nettikaupoissa, vaikka nyt ei tarvitse ostaa mitään, odotten vain Nellystä tilaamiani farkkulegginssejä.

Ennen uppoutumista netin valloittavaan maailmaan käyn pusuttelemassa avokkia ja rapsuttelemassa mimiä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0