lauantai 4. kesäkuuta 2011

lakkiaislauantai

Ei mennyt ihan putkeen tämä päivä. Suunnitelmissa oli shoppailua ystävättären kanssa, boulderointia .. tai vaihtoehtoisesti kiipeilyä, lakkiaiset ja kylppärin laittaminen valmiiksi.

Boulderoimaan ei päästy, koska ko paikka ei ole auki kesäviikonloppuisin, peruimme sitten myöskin shoppailun. Seuraavana vaihtoehtona oli kiipeilemään ulos, tai katsomaan miten se tapahtuu, mutta koska meillä oli jäänyt viikolla kylpyhuoneen katon asentaminen kesken, niin asenneltiin sitten panelit loppuun.

Harmittaa kyllä, että ole päässyt aikoihin kiipeilemään. Kiipeilynhän piti alunperin olla minun ja avopuolison yhteinen harrastus... nyt vain näyttää pahasti siltä, ettei hänestä ehkä ole kiipeilemään ainakaan puoleen vuoteen :(

No kuitenkin, saatuamme katon paikoilleen kävi kello jo yhtä. Ei ehtinyt enää kallioille, mutta sovittua aikaisemmin ehdin tuttavaperheen pojan lakkiaisiin. Hyvä.. inhottavaa vain oli se, että alkoi olla kauhea olo, hirveä päänsärky.

Juhlista piti vielä avopuolison kanssa poiketa kaupoilla, oli haaveena ostaa jotain kesävaatetta, maximekkoa ja bikineitä, mutta .. sekin sitten jäi. Koko reissu meni hiljaa kärsien, päänsärky oli massiivinen, kotona en jaksanut enää olla tolpillani.

Onneksi lääkkeet löytyi .. ja elämä alkaa taas voittaa.



Ja voi ottaa rennosti omalla parvekkeella. Toivottavasti huomenna työpäivän jälkeen riittää energiaa ja .. olo on hyvä, niin voisi illalla käydä juoksemassa tai salilla. Kiipeilemään en taida ehtiä, ellei muut mene vasta neljän jälkeen seinille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0