tiistai 7. kesäkuuta 2011

zygäilykausi on avattu

Pyöräilykausi on avattu. Eipä ole ollut aikaisemmin tänä vuonna ollut tarvetta liikkua pyörällä, lämpimät säät alkoi meidän asuessa vanhempieni luona, joten .. työmatka oli makuuhuoneestaan talon toiselle puolella toimistoon :D



Tässä on mun uusi pyörä, tuntuu että olen vasta saanut sen... mutta oikeastihan tämän on edellisen elämän aikana saatu, joten siitä on varmaan neljä vuotta kun sain tämän syntymäpäivälahjaksi.



Pyöräillessä on tärkeää käyttää kypärää. Ala-asteella silloinen paras ystävä kaatui tosi pahasti luokkaretkellä, hän ei käyttänyt kypärää. Se pysäytti, enkä ole sen jälkeen pyöräillyt ilman kypäräää. Pieni hinta omasta turvallisuudesta. Tämä kypärä on sentään uusi, ostettiin avopuolison kanssa vuosi sitten molemmille uudet kypärät. Nämäkään kun eivät ole ikuisia.



Pyöräilin tosiaan töihin, ja kiersin sen verran hyvin töihin, että 2,4km:n työmatkaan korvautui 7,9 km:n pyöräilyllä. Kotimatkan ajattelin kiertää vielä paremmin. Voi vaikuttaa hupsulta, mutta aika hyvin hoidettu päivän urheilut ja työmatka samalla kertaa.. ja nyt kun avopuoliso hoitaa vapaapäivänä koiran aamu-ulkoiluttamisen, niin mä voin keskittyä omaan urheiluun. Muina työaamuina kävelen pikkuisen kanssa töihin, silloin taas onnistun hoitamaan koiran ulkoittamisen ja työmatkailun yhdellä kertaa :)

Kivaa olla minä :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0