maanantai 6. kesäkuuta 2011

välineurheilua

Alkaa kelit sekä ulkona että salilla olla sen verran trooppiset, että pakostakin tulee mietittyä hieman kevyempiä urheiluvaatteita. Mietin, että kehtaiskohan sitä lähteä hyllymään lyhyissä juoksushortseissa... Olihan se aikamoinen uskallut aikoinaan kehdata laittaa kireät juoksuhousut päälle ja lähteä salille/crossaamaan tms.. että ehkä mä pääsen tämänkin yli jossain vaiheessa.

Ehkä sitä voisi myös hankkia tuollaiset urheilurintsikat ja jotain tosi ohuita toppeja, ihan vatsa paljaana en kehtaa mennä, kuvittelen vain kuinka kaikki paikat tärähtelee jokaisella askeleella.. hyiiiiii...



Eilen tuli tosiaan juostua jo 5 km, haaveilen pidemmistä lenkeistä .. ja sitten on mentävä kait asfaltille, ellen aja jonnekin keskuspuistoon tms (pidempiä lenkkejä ei viitsisi tehdä juoksemalla esim kymmentä kertaa yhtä lätäkköä ympäri). Pääsisi käyttämään sitä hupsua juomapullovyöttäkin.

Mä harmittelin kalorilaskurin blogissani sitä, ettei aika meinaa millään riittää kaikkeen haluamaani harjoitteluun, pitäisi juoksua, pyöräilyä ja uintia treenata.. käydä kiipeilemässä ja käydä salilla.

Päätin pari tuntia sitten fiksuna plikkana, että huomenna poljen töihin, ja koska työmatkanihan on vain 2,4 km.. niin taidan kiertää vähän :D Katsotaan millaisen lenkin intoudun tekemään :P Kello herättää seiskalta, kasilta pitäisi olla töissä aamupalalla. Enköhän mä keksi jotain.

kuvat: www.stadium.fi

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Mulle kelpais tuo toppi, on kyl magee!

-didi- kirjoitti...

Joo, mulla kans.. pitää ottaa vain se mikä on tarkoitettu kovaan tärähtelyyn. Multa löytyy niken toppi, jossa on tuo sama yläosa, mutta on vain pidempi malli. On kyllä hyvä, ja estää turhan tärähtelyn.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0