sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

parasta huumetta

On niin käsittämättömän hyvä olla, kun pystyy urheilla. Oli ehkä myös paras päätös sanoa ainakin kesäksi irti nuo kuntoklubin jumpan osalta irti. Paljon mielummin harrastan hyötyliikuntaa sekä juoksen, kiipeilen, pyöräilen tai uin.



Tällä viikollakin urheilu on kaikenkaikkiaan ollut erittäin monipuolista. Uimaan en "ehtinyt" tällä viikolla, mutta vastahan perjantaina sain hankittua korvatulpat uimista varten. Olen pidemmän aikaa käyttänyt korvatulppia uidessa, koska minua häiritsee suuresti veden joutuminen korviin uidessa, tavallisesti rintaa uidessa tai muuten vain sukellellessa se ei haittaa, mutta kroolatessa se on erittäin epämielyttävää.

Uidessa minulla on muutenkin aikamoinen välinearsenali, perusjuttuna tietty uimalasit, uimalakki, uimahanskat, uimalevyt ja pulleri. Äitini innoittamana hankin hanskat uintia varten. Hanskoilla saa erilailla liikkeen tuntumaan lihaksissa, ei tarvitse tuntitolkulla kauhoa, kun tuolleen saa uinnin tuntumaan hyvin lihaksissa. Levyt käsiin ja pullerin tuli hankittua murrettuani häntäluuni. Uinti oli aikalailla ainoa laji, mitä pystyin harrastaa.. ja sekin meni vain käyttämättä jalkoja, joten koko sen ajan kun häntäluuni vaivasi uin kolmesti viikossa aamulla kolme varttia pulleri jalkojen välissä.

On vain niin onnellinen olo, kun pystyy iskeä musan soimaan korviin ja lähteä ulos.

Huomionarvoista. Nautin tänään avopolison varastoista ennen ja jälkeen urheilun otettavaksi tarkoitettua urheilujuomaa (hiilareita lähinnä) .. ja jaksaminen oli tosi hyvää. Missään vaiheessa pyöräillessä ei reidet painaneet, olisi varmaan mennyt enemmänkin, mutta parempi aloitella kevyesti :)

Sanomattakin selvää, että fiksuinta olisi syödä niin, että sieltä saisi tarvittavat hiilihydraatit, jotta ei tarvitsisi vetää jauheita, mutta.. jotenkin edelleen on vaikea saada itseään syömään tiettyjä ruokia. Pitää yrittää skarpata.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0