keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hampuri 14-20.8.2011

Viikko Hampurissa oli erittäin onnistunut, tuntuu että tutustuttiin kaupunkiin taas jotenkin uudesta näkövinkkelistä. Ihanaa, että edelleen kaupunki jaksaa yllättää, johtunee suurilta osin siitä, että tutustuu siihen rakkaan kanssa, jolla on omanlaiset "nähtävyyden" listalla. Yhtenä päivänä köröttelimme julkisilla yhdelle hienostoalueelle, koska avopuolisoni halusi päästä näkemään millainen Apple Store on.. ja yhtenä päivänä kävimme katsastamassa HSV:n stadionit.

Yksi ihanimmista hetkistä oli, kun "äitini" idoimana lähdimme etsimään siltaa, johon mm rakastavaiset kiinnittävät lukot omilla nimillä / päivämäärillä tms kaiverrettuna. "Äitini" oli jättänyt huoneemme pöydälle lehtileikkeen, jossa kerrottiin tästä romanttisesta eleestä. Ajattelin, että tuon toisen mielestä se oli aivan tyhmä idea.. tai että joutuisin edes vähän myymään ideaa, mutta mitä. Toinen oli samantien innoissaan idesta. Ajattelin innostuksen hyytyvän, kun katselimme kartasta sillan sijainnin, mutta ei .. silti oltiin suurella innolla menossa hankkimaan lukko ja viemässä se sillalle.





Tuolta se löytyy :) Meillä on punainen sydän tuolla.



Hampurissa tuli shoppailtua aika paljon, mutta tällä kertaa avopuoliso shoppaili minua enemmän :D Kerrankin hänellä oli painavampi matkalaukku kotiinlähtiessä. Urheiluvaatteiden lisäksi mukaan tarttui pari neulatakkia ja muutama toppi.

Sunnuntaina lukuunottamatta seikkailimme joka päivä kaupungilla, välillä yllä mainittua siltaa etsien, välillä muuten vain hempeillen... tai sitten etsimme sopivaa ruokapaikkaa portugalilaisesta korttelista tms. Tällä kertaa olutta nautittiin vähemmän, ja ravintoloissa tuli juotua erilaisia viinejä.



Kävimme elokuvissa (taas Streitsissa, jossa nökötimme drinkit kädessä), juoksemassa muutamaan otteeseen, uimassa ihanassa kylpylässä, aamiaisella Alsterin rannalla olevassa kahvila/ravintolassa Alexissa, kokkasimme perheelleni ruokaa parina päivänä.. avustimme vanhempieni kotitöissä, sekä tutustuimme aivan mahtavaan baariin Tumrbar.



Turmbar oli mieletön, olen mennyt siitä kymmeniä kertoja ohi, mutta kertaakaan en ole siellä aikaisemmin käynyt. Meidän piti käydä tuolla jo vuosi sitten, mutta silloin se ei ollut auki tai jotain. Ulkona on ihana beach-baari ja yläkerrassa mahtava baari, joka on sisustettu erittäin miellyttäväksi ja siellä soi chilli musiikki.

Viikko oli niin mieletön, ja siihen mahtuu niin paljon kaikkea, ettei niitä edes vielä nyt sisäistä. Tekisi mieli kirjoittaa tarkka kuvaus jokaisesta päivästä, mutta se olisi vain tylsää luettavaa.

Ah, tietenkään ei saa unohtaa sitä tärkeintä syytä miksi matkalle lähdettiin.. eli perhettäni. Onnistuin nähdä kaikki sisarukseni, sekä tapaamaan kaksossisarusten seurustelukumppanit. Vanhemmillani oli kovasti kiirusta, mutta sain onnekseni viettää kuitenkin laatuaikaa heidänkin kanssaan. Minulla on jo nyt perhettäni ikävä, mutta emmeköhän me näe jo 9 kk ja kahden päivän päästä meidän häissä.

4 kommenttia:

Seranelle kirjoitti...

Tampereella on kanssa kaikissa silloissa tuo lukkojuttu :) Miekin meinasin ukkoa houkutella tuohon.

-didi- kirjoitti...

Toi on kyllä kiva tapa :) Siitä vaan lukkoa ostamaan :)

Sara kirjoitti...

Mä olen kuullut tuosta lukko paikasta. Toivottavasti joskus itsekkin pääsisi.

-didi- kirjoitti...

Sara, niitä on itseasiassa monessakin maassa, Saksassakin niitä on monen monta paikkaa. Ihan yksittäisiä lukkoja löytyy sitten monestakin paikkaa :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0