maanantai 29. elokuuta 2011

Sehän kävi helposti

Tänään kävin katselemassa hääpukuja lukioaikaisen ystävättären kanssa. Tarkoituksena oli vain kartoittaa tarjontaa, olisi ollut tarkoitus sitten mennä erikseen esimerkiksi äidin, siskon ja toisen ystävättären kanssa vielä uudestaan. Mutta niin siinä vain kävi.. se mieleinen löytyi kuitenkin. En tohtinut jättää mekkoa kahdesta syystä, se oli tarjouksessa .. ja se oli myöskin viimeinen kappale. Mulla on usein ollut tapana, että jos tykästyn jostain, niin .. mun päätä ei voi enää kääntää :)

Oli aika huikeaa, tuntui niin omituiselta kokeilla hääpukuja, jotenkin tämä on kuitenkin tuntunut vielä niin epätodelliselta.

Elikä, nyt morsiuspuku löytyi Stilissimasta, vaikka alkuperäinen unelmapukuni oli Niinatteresta. Luonnollisesti olin kartoittanut jo pidemmän aikaa morsiupukutarjontaa. Stilissimassa oli pari pukua, jotka nettikuvien perusteella näyttivät kivoilta, olivathan ne kivoja livenäkin, eivät vain olleet niin imarteleviä minun päälläni. Myyjä näytti muun muassa yhden oman lempimekkonsa, se oli mahtava, mutta tosi bling... pyysin häntä näyttämään jonkun toisenkin suosikkinsa.. ja se oli siinä :)

Olen NIIN supertyytyväinen mekkooni :) Oi ilo! Luonnollisesti en paljasta morsiuspukuani täällä ennen häitä.

Asiasta kukkaruukkuun, sadan punnerruksen haasteesta suoritettu ensimmmäisen päivän sarja ja aamulla tein vatsoja jumppapallolla, jumppanarulla ja selkäliitteitä lattiala.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kyllä sen vaan tietää, kun SE puku osuu kohdalle! <3 Milloinkas häät siis nyt on? :)

-didi- kirjoitti...

Joo, kyllä sen tietää :) Häitä tanssitaan alle noin 9 kk:n päästä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0