keskiviikko 31. elokuuta 2011

Hääintoilua ja uutta treeniä

Hädintuskin jaksan näpytellä nyt. Olin tänään ystävän kanssa salilla, ja teimme hänen treeniohjelman mukaan käsitreenin (hän siis käyttää kolmijakoista saliohjelmaa). Saunassa ei meinannut palkkari enää nousta, eikä nytkään ihan kauheasti olisi voimia kirjoitella :D

Hyvän salitreenin lisäksi tein tänään punnerrushaasteen mukaiset punnerrukset (juuri ennen salille lähtemistä) ja aamulla tein vatsat, kyljet ja selkälihakset. Pitää varmaan varata tuolla aamujumpalle vähän enemmän aikaa kuin vartti, tänäänkin meni ainakin 20 min.

Sitten .. TADAA!



Tämä pussi sisältää SUUREN salaisuuden :) Kutsukorttien prototyypit/raakaversiot. Kävin tänään pikkusiskon kanssa katsastamassa juhlapaikan, koska sisko ei paikkaa ollut vielä nähnyt. Siskon piti kovasti paikasta, ja minäkin huomasin pitäväni siitä enemmän kuin ensimmäisellä tutusmiskerralla. Nyt siellä oli joku tapahtuma tulossa, joten olivat panostaneet pöytien asetteluun ja koristeluihin. Sai paremmin esimakua siitä, miltä siellä voisi näyttää :)

Käväisimme myös Sinellissä. Minulla oli ollut aika tarkka visio siitä, mitä lähden sieltä etsimään, mutta visioni muuttui täysin kaupassa.. tai .. katosi aluksi tyystin. Pikkusisko (joka ei usein ole hermostunut muhun) näytti selvästi pieniä kypsymisen merkkejä, kun olin NIIN pikkutarkka värien, kiiltoje, kuvioiden jne suhteen :D Meinasimme jopa lähteä sieltä tyhjin käsin, kunnes sain inspiraation. Tekisi mieli kehitellä vielä vaihtoehtoisia kutsukortteja, kun ei ole mikää kiire kuitenkaan vielä tehdä mitään lopullisia päätöksiä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0