keskiviikko 3. elokuuta 2011

Oli jo aikakin

Minitrathloniin on aikaa enää kolme ja puoli viikkoa, oli jo aikain aloittaa treenaaminen :D

Pohdin päivin korvaavaa liikuntaa alkuperäisille suunnitelmille, äitini ehdotti uimista. Sovimme tapaavamme uimahallilla, minä taitoin matkan juosten ja äiti pyöräillen. Koska huomasin olevani aivan liian aikaisin uimahallilla, päätin vähän kiertää, ja juoksinkin sitten 2km suunniteltua enemmän.

Uidessa aloitin vapaatyylillä. Ensimmäiseksi uin 300 m yhteen putkeen, mahdollisimman tasaisella tahdilla. Olin aivan varma, etten pysty siihen, mutta hyvinhän se meni. Pitää luottaa itseensä enemmän. Tuo 300 m aikaan viisi ja puoli minuuttia. Tosi hyvä. Pääasiallisesti treenasin vapaatyyliä, huomaa, että liike tuntuu vielä vieraalta, mutta eiköhän se tässä vielä muistu mieleen. Aikoinaan on tullut kuitenkin uitua kovasti vapaatyylillä... palautetaan mieleen kerta, kun mursin häntäluuni, jolloin vapaauinti pullerilla oli ainoa vaihtoehto.

Pyöräily tuntui hyvin raskaalta, mutta.. eipä sitten triathlon tilanteessa ole noin paljoa uintia alla, en myöskään usko uimastadionin välittömästä läheisyydestä löytyvän noin kauheita mäki kuin mistä löysin itseni polkevan. Uin itseni kyllä aivan näännyksiin, rintauintia pystyisi uida vaikka kuinka väsymättä. Triathlonissa en vain hyväksy itseni uivan muuta kuin vapaatyyliä.

Tänään treenailuun meni reilut 2h, tuo piti sisällää myös vaatteiden vaihdot, höpöttelyt äidin kanssa jne.

Nyt ruokaa naamaan.. huomenna voisi harkita lepopäivää :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0