maanantai 22. elokuuta 2011

ilmoja pidellyt

Puin juuri lenkkivaatteet päälle.. ja ulkona alkoi sataa. Kaipa sitä voisi juosta sateellakin, mutta tässä arpoessa otin kuvat Hampurin urheiluvaateostoksistani.



Kaikki vaatteet olivat alennuksessa

Niken juoksuhousut 35 € (alunperin 49,95 €) Karstad Sport
Niken paidat á 25 € (alunperin 37,95 €)Karstad Sport
Niken juoksurintsikat 25 € (alunperin 32,95 €)Sport Sperk

Ihastuin noihin teknisiin urheilupaitoihin käytettyäni muutamaan otteeseen hcr:stä saamaani karhun paitaa. Täytyy toivoa, että tämän syksyn tapahtumista saa lisää kivoja juoksupaitoja.

Hassu juttu. Nuo urheilurintsikat tms ovat merkitty samankokoisiksi kuin aivan samanlaiset aikaisemmin tänä vuonna Virosta ostamani urheilurintsikat, nämä vaan tuntuvat isommilta päällä. Vaihtaakohan ne kokolappuja kun vievät vaatteet Saksaan :P

On hyvä olla enemmän kuin yhdet juoksukamppeet, reissussa alkoi hävettää pukea samat haisevat vaatteet kerta toisensa jälkeen. Toki hienhaju lähti pois huuhtomalla vaatteet kuumassa vedessä, mutta.. eihän sitä aina reissussa muista tehdä. Nyt on sitten enemmän valinnanvaraakin.

Ehkä voisi unohtaa tekosyyt ja lähteä juoksemaan. Mitä sitten jos vähän kastuu? Pitää vain laittaa iPhone muovipussiin, ettei se mene pilalle, kaikki muut kamppeet kestävätkin vettä.

Btw. Saturnista mukaan tarttui Pet Shop Boysien kokoelmalevyn lisäksi True Bloodin kaksi ekaa tuotantokautta kappalehintaan 9,99 €. Eihän niitä voinut tuolla hinnalla jättää hyllyyn. Suomitekstien puuttuminen ei haittaa, eipä niitä ole tähänkään mennessä tekstien kanssa katseltu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä sä ostit noi kuteet? Mun pitäisi hankkia uusia urheilukuteita.

-didi- kirjoitti...

Hampurista :D Veikkaisin että Stadiumista ja Budgetsportista löytyy kans samat kamat.

Anonyymi kirjoitti...

No niinhän sä olit tuohon kirjoittanutkin:) En tajua miten minulla meni ihan ohi.

-didi- kirjoitti...

Ehkä sä lumouduit niin mun upeista uusista juoksuvaatteista :P ja siksi meni ohi.. niin se varmaan on .D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0