maanantai 18. maaliskuuta 2013

11/2013

Viikko 11 oli urheilun kannalta aivan mahtava. Jostain sain hurjasti energiaa, ehkä se oli sunnuntain tankkaus, ehkä se oli superdietin loppuminen ja uuteen ruokavalioon vaihtaminen, asiaa auttoi sekin, että viimeviikolla ei tarvinnut tehdä työmatkaa lainkaan. 



Neljänä arkipäivänä jaksoi raahata itseni salille ennen työpäivä alkamista, yhtenä päivänä tein kuntopyörällä alkulämpät ja jalka-selkä-pakarat -treenin "himassa". Sain tehtyä siis 2,5h enemmän aerobista menneellä viikolla kuin tavallisesti. Salilla sai mukavasti vaihtelua vatsalihastreeeniin, trx:llä tuli taas hapotettua corea.

Kiipeilyt sujui niin sisällä kuin ulkona mukavasti.

Ma oli hupikiipeilyä Areenalla, ti peruskestävyyttä (mä kestin, iho ei ... ) rocktopia tuli kiivettyä kuudesti ylös yhtä syssyyn, pe oli voimakestävyyttä. Pe tuli kiivettyä 5b-6b+-5b (3D-seinällä), sitten 6c kakkostellen kisaseinällä (ei puhdas), sitten 3D:llä, 6a+-6a-6a+ ja sitten vielä kahdesti kakkostellen vihreä 6b 3D-seinällä. Hyvä pumppi. Perjantain kiipeilyn jälkeen koko yläselkä tuntui, kuin joku olisi pumpannut ilmaa lihaksiin, ne eivät olisi mahtuneet paikoilleen.. käsisvarsissa ja kämmenissäkin oli hyvä polte vielä lauantaina.

Sunnuntaina oli puhdas lepo- ja tankkauspäivä. Lepo tuli tarpeeseen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0