keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

2006 vs 2013

Nämä kuvat olen laittanut aikaisemminkin blogiini, muutos vuosien 2006-2010 välillä. 2008 vuonna paino taisin alimmillaan olla 58,4kg. Tuolloin vain keskityin painon tiputtamiseen, enkä ymmärtänyt miten ylläpitää saavutettua painoa.



Nyt olisi 10/2010 vs 03/2013 (kuva hyväksytetty aviomiehellä, mietin tovin, onko nämä sopivia kuvia blogiini)


Vuoden 2010 tilanne lähti painosta 66,7kg ja nyt paino on suurinpiirtein sama :D Viimeksi (viimeviikolla) punnitus näytti 65,7kg. 2010 lähdin tiputtamaan painoa/kiinteyttämään kroppaa fitfarmin ohjeilla, ja samoilla mennään edelleen. Ihan kiva, että vaikka paino on välillä vähän pomppinut, niin 2-3 vuodessa ei ole mitään dramaattista vahinkoa tapahtunut.  Pääasia on, ettei tuonne vuoden 2006 kiloihin mennä enää ikinä.

Tuntuu kivalta täyttää pian vuosia, ja olla paremmassa fyyisessä kunnossa kuin koskaan aikaisemmin, olen erittäin tyytyväinen työni tulokseen. Pää alkaa olla myös paremmassa kunnossa ruokailun suhteen, uskon vahvasti löytäneeni keinot ylläpitää saavutettua painoa.

4 kommenttia:

Dru kirjoitti...

Hienoja tuloksia olet kyllä tehnyt! Onnea :) Miusta kehosi näyttää oikein jäntevältä, vahvalta ja timmiltä, minkä myötä nopeasti aateltuna paino tuntuisi nyt olevan sopiva (?).

Uskon siihen, että jokaisella meillä on olemassa oma, yksilöllinen ja ideaali kehon koko, jossa paino sitten lopulta pysyttelee. Itse en oikein syömisongelmaelämän jälkeen ole juuri vaa'alle astunut vaan ennemminkin luottanut siihen, että tunnen milloin kroppa tuntuu omalta.

Mie pieni kateuden kaiherrus sydämessäni olen lueskellut blogiasi, koska jaksat treenata niin ahkerasti. Itselläni työpäiväpylly hakeutuu leppoisaan asentoon sohvalle liian usein. Harjoitella pitäisi, että saisin lihaksien tukea tähän luukasaan. Mutta aikansa kutakin, eiköhän tuo aktiivisuus pyrähdys taas saavuttane minutkin kevään myötä :)

Voit kyllä olla oikein ylpeä itsestäsi ja tuloksistasi!

-didi- kirjoitti...

Kiitos Dru :) Paino alkaa olla hyvä, mutta varmaan sitä tulee vielä vähän tuotua alemmas. Kiipeily nyt vs 5 kg sitten tuntuu jo kevyemmältä, alkuperäinen tavotteenihan oli kokeilla, miltä tuntuu kiivetä 10kg kevyempänä.

Itsellä on tuota ongelmaista taustaa myös kovasti, ja edelleen opettelen syömistä. Vaa-an lukemilla on liian iso rooli edelleen siinä millaisena itseni näen, siksi valokuvat ja esimerkiksi kehonkoostumusmittaukset jne, jotta hahmottaisi paremmin saavuttamiani tuloksia.

Tiedätkös, joskus toivoisin, että osaisin antaa pepun laskeutua sohvalle työpäivän jälkeen (ihan vaikka parisuhteen kannalta). Nyt on mieletön vimma urheilla, lähestyvä 30v päivä jotenkin tuntuu kovasti ajavan entistä tiheämpään tahtiin.

Toivotaan, että kevään tulo tuo sinullekin lisää energiaa, itsessä sen on ainakin jo huomannut. Suupielet vääntyy hymyyn helpommin, eivätkä työpäivätkään tunnu niin ikäviltä, kun kotiutuessa pääsee vielä nauttimaan auringosta.

iinu kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä!! :) Mulla tilanne lähentelee tota sun alkutilannetta, koppa turhan löysässä kunnossa. Mutta nyt huhtikuussa lähen mukaan Fitfarmin Bikini Challengeen :) Ja salitreenin aloitus 2v tauon jälkeen. Tavotteena tollanen kroppa ku sulla ;)

-didi- kirjoitti...

IInu <3
Tuo bikini challenge kuulostaa hyvältä, on varmasti helpompi treenata ja pysyä ruokavaliossa, kun on tuollaisessa haasteessa mukana, kannattaa ottaa kuvia kehityksestä, vaaka ei aina kerroa kaikkea (vielä kun itse uskoisin tuon :P )

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0