lauantai 2. maaliskuuta 2013

Suprise!

Mies palkitsi hienot kiikukni tänään yllätysmunalla...



On ollut jäätävän mahtavaa palata jääkauden jälkeen muovisille otteille. Eilen illalla kiipeiltiin kaverin kanssa kahdelleen, ja tänään meillä oli pariskuntakiikut.

Eilen illan mahtavin nousu oli toinen nousu (eka itsevarmistavilla alkulämpö). Areenan 3D-seinällä oli Andyn tekemä pinkki 6a, jonka kävin onsightaamassa, jäätävää! Fiilikset oli mahtavat, en olisi voinut millään kuvitella pystyväni moiseen nousuun, koska viimeaikoina on tullut liidattua vain kevyitä ja tahkottua enmmän jäätä, tuli myös testattua kakkostellen Andyn tekemään vihreää 7a:takin... ja pitkälle sitä tuli päästyä, kunnes sitten reidet otti vastaan. Olin vielä eilen niin rikki torstain punttitreenistä, etten vain jaksanut vääntää itseäni reittiä pidemmälle. Palasin myös harjoitusseinän reiteille.. vähän jännitti reitillä oikealla kädellä tehtävä kurotus, että joutuuko taas juoksukuurille, mutta hyvin vihreä 6a taittui liidaten.

Tänään oli jälleen erittäin hyvät fiilikset Areenalla. Alkuunsa otin kevyesti, kiipesin kaverin tyttöystävän kansas kevyitä nousuja, kunnes mennä täräytin 6b:n (3D, vihreä, oikea reuna). Alkuunsa yritin ko reittiä liidaten, mutta reitin kruksi tuntui liidissä ylivoimaisen vaikealta, jotenkin kun pitää reitillä poiketa paljonkin linjalta vasemmalle tai oikealle, on liidaaminen pelottavaa. Kaveri vei sitten minulle köyden ylös, kakkostellen nousin reitin puhtaasti, vaikkakin pelottava kohta/kruksi meni ohi aika onnenkantamoisella. Ihan voittajafiilis tästäkin. Ensikerralla pitää vain uskaltaa mennä tuo kohta. 6b:t alkaa taittua hienosti, olen niin iloinen tästä, olen oikeasti kehittynyt teknisesti.

Aamuvatsojen tekeminen on myös yksi syistä miksi kiipeäminen tuntuu niin kevyeltä, erilaiset liikkeet menee kevyemmin, eikä klipatessa tarvitse roikkua käsillä, kun keskikropan jännittämisellä pysyy hyvin asennoissa. Jääkiipeilystä tuntuu tulleen paljon kestävyyttä, mutta pinchit ja krimpit on nyt ehkä pienen treenauksen tarpeessa.

Huomenna saattaa olla tämän kauden vikat jääkiikut, katsotaan minne uskaltaa mennä.. ja mistä löytyy enää jäätä. 

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0