torstai 11. heinäkuuta 2013

3408

Lähdin tänään normaalin viikkosiivouksen jälkeen testaamaan, kumpi loppuu kesken, kunto vai kärsivällisyys. Ohjelmassa oli siis toistamiseen tällä viikolla matka Malminkartanon täyttömäelle.



Treeniplääni oli kävellä portaat ylös reippaasti ja kävellä alas lyhyempää reittiä. Tänään treenin keskeytti ihan se, että aika alkoi loppua kesken, piti käydä vielä treenin jälkeen hakemassa maitorahka- ja raejuustovarastojen täydennykset Lidlistä.

Portaita tuli askellettua yhteen 3408 kappaletta, ts kahdeksan kertaa viitsin nousta mäen ylös. Aika puuduttavaa touhua, mutta varmasti tehokasta rasvanpolttoliikuntaa, jos treeniä haluaa tehostaa ja treeniaikaa lyhentää, niin sitten voisi kävellä portaat ylös ja alas TAI voisi juosta mäet alas (pelottavaa), eikä lähteä kiertämään loivia mäkiä. En oikein uskaltanut juosta ylös.. jotenkin silmissä noi portaat muuttuu puuroksi, ei ihan hahmota missä menee mikäkin porras.. vähän pelottavaa touhua. Täytyy toivoa, että pian pääsisi vääntämään taas jo normaalisti.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0