sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

testiin LeanMassBuilder Muscle+

Ensimmäisen fitfarmin haasteen aikoihin tutustuin palkkareihin, silloin treenien jälkeen nautittiin Dietmixiä, ja pitkän aikaan käytin Dietmixejä aina urheilun jälkeen.

Syystä X sitten lopetin palkkarien käytän, taisi kotona olla epäilyksiä palautusjuomien tarpeellisuudesta mun treenimäärillä. Käytin tuota myös välipalankorvikkeena, jos joskus ei ollut muuta saatavilla.

Tiedä sitten onko ikä vai mikä, mutta olen huomannut ettei lihakaset palaudu treeneistä enää samalla tavalla kuin Dietmixiä käyttäessä. Pitkän aikaan olen katsellut uusia palkkaripusseja kaupoissa ja kysellyt eri palkkarien eroavaisuuksista. Pohdin Fastin Recory ja Muscle+:n välillä. Muscle+:n puoleen käännyin, koska sen pitäisi tarjota pientä extraboostia (glutamiini) treeniin, jota joskus kiipeilyssäkin tarvitsee, kreatiinin tarpeellisuudesta itselläni en tiedä. Vai meniköhän noin toistenpäin :P ?


Tänään kävin salilla treenaamassa, mutta treeni ei ollut niin kova, että tuo palkkari pääsisi mahdollisesti oikeuksiinsa. 


Tänään juoksin crosserilla tunnin verran matalalla sykkeellä, pidempäänkin olisi jaksanut, mutta sisällä "juokseminen" on suhteellisen puuduttavaa. Onneksi kuitenkin on crosseri, se on ihan pelastaja tällaiselle maanantaikappaleelle.

Onneksi on myös laitteet. Tavallisesti treenaan vapailla painoilla, mutta nyt olen ollut pakotettuna palaamaan punttilaitteiden pariin. Kokeilin varovasti myös vapaita painoija, mutta tänään ei tosiaan tehty salilla mitää sankaritekoja.

60 min crosseri

chest press 3 x 10 30kg
pystysoutu kp 3 x 15 á 6 kg
rintalihasliike maaten 3 x 12 á 6 kg
vipunostot sivulle 3 x 10 á 5 kg
dippi, jalat suorana eteen 3 x 12
kick back ojentajille 3 x 10 4 kg painolla

Tuo chest press tuntunee lihaksissa, sillä tässä tuli tehtyä uudessa kulmassa rintaprässiä. Kick back ojentajille oli uusi minulle, joten ehkä saattoi olla vielä liikerata JA paino hakusessa. Kokeilin vähän miltä ko liike tuntuisi myös 6 ja 7 kilon käsipainoilla. Jännittävää kokeilla uusia juttuja, olisi kiva joskus raaskia käyttää jonkun ammattilaisen taitoja, jotta tulisi vähän uusittua treenejä.


Tottakait pientä tutkimustyötä tekemällä saisi itsekin mietittyä treenjä uusiksi, ehkä sitä pitää vähän perehtyä, olen myös miettinyt kaksijakoisesta treenistä yksijakoiseen siirtymistä, koska ehdin salille nykyään kuitenkin niin harvoin.

Asista toiseen, sain vihdoinkin ostettua lentoliput Hampuriin. Menen itsekseni moikkaamaan perhettäni Hampuriin, viimekerrasta on jo kuitenkin vuosi. Olisikohan sitten tämän vuoden neljäs ulkomaanmatka. Saksan äitini kanssa jo suunniteltiin ohjelmaa vierailuni ajaksi.. ja itse olen miettinyt etsiä kiipeilyseuraa Hampurista, ja jos ei köysittelyyn löydy seuraa, niin aina on Salon du Bloc (boulderointihalli). Hitsin vitsi, että elokuusta tuleekin tosi "menevä" kuukausi.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0