torstai 11. heinäkuuta 2013

herkullista kesää

Kesäinen herkuttelu tarkoittaa jäätelön sijasta mansikoita, vesimelonia ja ananasta. Makealla ananaksella ja tuoreilla mansikoilla saa kiva iltapalaherkun. Alunperin kokeilin ananaiksen ja maitorahkan sekoittamista sauvasekoittimella, kun yritin peittää Lidlin laktoosittoman maitorahkan happamuutta.


Ananas paloina pelastaa vain niin vähän, ja yrittäessäni vältellä turhaa keinotekoista makeutusta hunajaa kuluisi turhan paljon, jotta maitorahkoista saisi syötävää. Valion pehmeän maku oli niin mukava, että sitä voisi syödä sellaisenaan.


Usein lisään 3-4 rkl Sun Mysliä maitorahkojen sekaan. Myli tuo fiiliksen, että syö oikeasti jotain, eikä vaan vedä vellejä/vauvojenruokia.


Vesimeloni on nyt ihanan edullista.



Pikkuinen on samanlainen vesimelonirohmu kuin emäntänsä.



Pakko hehkuttaa. Eilen veimme mieheni kanssa ystäväni 30v syntymäpäivänsä kunniksi kiipeilemään. Vähän jännitti pystynkö edes varmistaa, mutta hyvin varmistaminen onnistui (onnistuin maanantaina reveyttämään jotain kädestä.. viikko pitää vielä ottaa rennosti).

Olin NIIN innoissani ystäväni puolesta, hän ei ollut koskaan aikaisemmin ollut kiipeämässä, kaikki oli uutta .. ja kerrankin sain pitää "kiipeilyluentoa" jollekin.. ja pääsin jakamaan osaamistani. Ystäväni oli erittäin otettu omasta tavastani opettaa, ja hän oli jopa sitä mieltä, että minun kannattaisi jopa harkita valmentamista tms. Personal trainer-hommathan on salainen haaveeni, mutta ei ole aikeita oikeasti alkaa alanvaihtoon.

Ystäväni oli ihana, uskomattoman reipas .. ja lopulta kun saimme hieman jo tekniikkaa mietittyä, niin hän suorastaa juoksi reitit ylös. Aivan mahtavaa. Tuntuu ihanalta, kun pääsee jakamaan tätä rakkautta lajiin, ja mahdollisesti innostamaan uusia harrastajia lajin pariin. Lahjaan kuuluu vielä kokeilukerta ulkokallioilla, otollisia säitä odotellessa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0