tiistai 9. heinäkuuta 2013

Jälleen jättärillä

Kuten tänään aikaisemmin kirjoitin, on tällä hetkellä taas paino aerobisessa. Tänään suuntasimme miehen kanssa Malminkartanon jätemäelle. Olen kerran aikaisemmin käynyt vetämässä porrastreeniä tuolla, miehellä on muutama kerta enemmän takana. Hyvät alkulämmöt vedin sotkemalla töistä pyörällä paikanpäälle.


Nelisen kertaa (?) nousimme portaita ensimmäiselle tasanteella, jossa sitten teimme joka kerta lihaskuntoharjotteita, punnerruksia, vatsoja (cruncheja ja hoovereita), selki ja dippejä. Tämän jälkeen vielä kolmeen otteeseen kävelimme portaat reippaasti ylös ja kävelimme mäen alas. Ihan hyvä alku porrastreenille, tätä voisi tehdä enemmän, kunnes käsi sallii esimerkiksi puntin. Mies oli ihan kuollut, mä ruoskin vielä kolmannen laskeutumisen jälkeen ensimmäiselle tasanteelle tekemään lisää lihaskuntoa. Sain pusuja palkinnoksi kotona hyvästä pt-toiminnasta. Söpöä.


Kotiin saavuin pyörällä ruokakaupan kautta, kaupalta mukaan tarttui mansikoita. Ommom!

Btw.. viikonloppu parilla kuvalla.


















Mulla "parin" käsite on aika löysä :D Oli mahtava viikonloppu, vaikken siitä isoa osaa hereillä ollutkaan, mutta jos nukuttaa ja ehtii nukkua, niin niin pitää sitten tehdä. Ei ole jäämässä ainoaksi mökkireissuksemme tänä kesänä. Ajattelimme olla melkein viikon elokuussa mökillä. JOS terveys sallii, niin mökiltä on tarkoitus tehdä päiväretkiä sekä Tampereelle että Jyväskylään. Ajattelin, että menisimme miehen ehdoilla, etsimme mukavan leppoisia sporttireittejä.. ei toki, ei muakaan pidä väkisin raahata sporttia kiipeämään. Tuohon on onneksi vielä aikaa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0