torstai 11. huhtikuuta 2019

Flamingossa taaperon kanssa

Esikoiselle oli eilen ensimmäiset leikkitreffit ihan itsekseen kaverin luona, joten minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä kahdelleen nuoremman kanssa kylpylään. Flamingosta lähtiessä voi kassalta ostaa etukäteen jo lipun seuraavaa kertaa varten normaalia edullisempaan hintaan, ja minä olin joskus ollut etukäteen viisas sellaisen ostaessani. 

Käymme kyllä perheen kera uimassa kerran viikossa perheuinnissa ja sen lisäksi käyn säännöllisen epäsäännöllisesti arkenakin altaissa poikien kanssa. Perheuinnissa harvemmin tulee fiilisteltyä ja vain lilluttua lasten kanssa ja uimiseen käytettävä aika on "vain" puoli tuntia. Nuoremman lämmettyä touhulla usein uinti on jo ohi ja esikoinenkin haluaisi vielä jäädä hyppimään altaisiin, mutta perheuinnin jälkeen muihin altaisiin meneminen ei kuulu hintaan. Kolmistaan poikien kanssa uidessa huomio taas jakautuu sen mukaan kummalla on isompi hulivili tai mahdollinen kiukku/nälkä/väsy.

Miehen kotiuduttua töistä jätin esikoisen leikkitreffikuskauksen miehen hoidettavaksi ja pakkasin nuoremman pojan autoon.


MiniK viihtyi hurjan hyvin altaissa. Meillä oli omat lelut ja kellukkeet mukana, enhän minä muistanut Flamingon tarjoavan vesileluja vauvojen altaalla. Tovin poika leikki lapioilla ja ämpäreillä. Pian poika huomasi kahluualtaan vesisuihkun, jonka alla hän touhusi pitkän tovin myös tyytyväisenä, nautti lämpimän veden syleilystä. Liukumäkiin hän ei vielä tällä kertaa uskaltanut mennä.

Ollessani rehellinen, niin en ole oikein ymmärtänyt sitä, miksi roudata pieniä lapsia vesipuistoihin, mutta eilen mielipiteeni muuttui täysin. Poika touhusi iloisena ja äiti sai nauttia ja renoutua ihanan lämpimässä vedessä.

Eräässä vaiheessa puin pojalleni kellukkeet ja uimarenkaan ja lähdimme kokeilemaan miten isommassa altaassa viihdytään. Iltasella keskellä viikkoa altaat olivat ihanan autiot, niin saimme lillua kaikessa rauhassa ja olla ison altaan virtausten vietävinä. Poika tuntui nauttivan jokaisesta hetkestä, hän oli yhtä hymyä ja naurua.


Uinti oli niin onnistunut, että ostin kassalta jo lipun seuraavaa kertaa varten. Mielessäni kehittelen jo kunnon lastenkaappausta:  hoidosta suoraan hotellille, voisi käydä keilaamassa, syömässä, vähän rauhottumassa hotellihuoneessa, illaksi altaaseen ja saunoihin, pojille varmasti maistuisi lillumisen jälkeen ruoka, yöksi puhtaisiin valkoisiin lakanoihin.. lasten herättyä turkasen aikaisin pääsisi hotelliaamiaiselle (viime lauantaina testattu ja hyväksi havaittu) ja sitten vielä uudestaan kylpylään TAI naurusaari leikkipaikkaan ja sitten lapset voisikin taas ruokkia ja nukuttaa kotimatkalla autoon. Eikös kuulostaisikin täydelliseltä minilomalta? Nyt pitää vain mies saada ylipuhuttua ja ymmärtämään tällaisen reissun järkevyyden (meiltä kun ajaa vartissa Flamingoon).

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0