maanantai 8. huhtikuuta 2019

Kevätmessuilla inspiroitumassa

Viime viikko on ollut ilmojen puolesta niin herkkua lapsiperheelle. Joka päivä olen voinut hakea lapset hoidosta kävellen. Ei ole tarvinnut tapella haalarien kanssa, vaan ulos lähteminen on ollut pääpiirteittäin helppoa. Lunta ei ole enää missää, niin nuorempikin pääsee tepsuttelemaan ongelmitta kotiin. Kotimatkat ovat olleet 2-2,5h:n seikkailuja puistojen kautta. Pyörät on myös jo kaivettu esiin. 

Lauantainen lämmin iltapäivä aiheutti sen, että piha tuli laitettua kerrasta siihen kuntoon, että siellä on kiva alkaa touhustaa uudestaan. Ennen talvea jäi vähän lehtiä ja risuja pihalle, kuorikatteet olivat levahtaneet, yksi kantokaivuuprojekti jäi kesken juuri ennen lumia (lapio katkesi kesken kaiken) jne jne.. Nyt piha on siinä kunnossa, että ideoita voi alkaa toteuttamaan. 

Mikäs sen parempi paikka inspiroitua juuri kevään puhjetessa kuin Kevatmessuilla (liput saatu blogin kautta). 

Ohessa vähän elementtejä, mitä olisi kiva saada omalle pihalle. Eurolavoista saisi varmasti hauska elementin pihalle, siihen voisi laittaa vaikka mansikoita kasvamaan.


Olen haaveillut ruusupensaasta pihalle.


Jotain tällaista ..




Kotoa löytyy paljon ylijäämäpuuta, josta voisi askarrella jotain lapsille.





Pojat näyttävät viihtyvä niin hyvin keskenään pihaleikeissä, että olisi varmaan mahdollista toteuttaa projekteja pikkuhiljaa lasten kanssa pihalla ollessa.


Hieman kyllä heräsi viikonlopun messuilla halu ottaa pihasuunnittelija miettimään kanssani suunnitelma pihan varalle, mutta katsotaan aluksi miten pitkälle pääsen ihan itsekseni-

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0