lauantai 13. huhtikuuta 2013

30v

Elikä joo, viimeviikolla tuli tuo 30v täyteen. Tuli kriiseiltyä ennen ikääntyämistä, huomasin suuntaavani treenaamaan jo hieman pakonomaisesti, syntymäpäivää edeltävänä iltana ajattelin, että jos en mene nukkumaan lainkaan, niin en myöskään ikäänny. Kaveri vaan 0.00 fb:ssä toivotti hyvät syntymäpäivät, joten siinä meni se sitten.

Syntymäpäivänä palasin lomalta töihin, työpäivä oli tosiaan erikoinen, kasvohoitojen, kakkukahvin ja lahjojen takia. Töiden jälkeen normaalisti suuntasimme kiipeilemään, mutta kotona sitten jotenkin iski itku. Olin ehkä odottanut saavani enemmän onnentoivotuksia kavereilta, vanhin ystäväni muist tekstiviestillä, perhe muisti tottakait, kummisetä laittoi kortin ja ihana mjk-ystäväni oli laittanut kortin postissa. Jotenkin tuli sellainen fiilis, ettei monikaan välitä.. itkeskelin hetken yksin pihalla keinussa.. Mies tuli hakemaan ja halimaan, kun ihmetteli että roskienvienti kesti niin kauan.

synttärisacherkakku
NOH! Eihän mun ystävät olleet mua unohtaneet. Lauantaina sen jälkeen, että minut oli viety syömään Tony's Deliin, aviomies, veljeni ja siskoni aviomiehensä kanssa veivät minut Navy Jerrys´siin, johon ystäväni olivat tulleet juhlimaan minua. Ilman aikana noin kaksikymmentä ystävää kävi paikalla. Aviomieheni ja lukioystäväni olivat suunnitelleet yllätyksen. Ihanaa! Ensimmäiset yllätyssynttärini.

Sain kannustavan kortin :P




Ystävät lahjoivat minua selviytymisämpärillä, lahjakorteilla varuset.nettiin (mistä nyt moisen keksivät :P ), lahjakortin parafiinikäsihoitoon ( ehkä tää oli enemmän tarkoitettu mun miehen iloksi :D ), lahjakortin boulderkeskukseen, ensimmäisen camuni sekä terveellisä energiavälipaloja, sain jopa pari Ässä-arpaa. Perheeltäni oli saanut jo keskiviikkona ihanan Kalevala Korun Vanamo-käädyn.


Selvitymisämpäristä löytyi kaikkea hauskaa, jotka auttavat minua pääsemään seuraavalle vuosikymmenelle. Ämpärissä oli ihmesieni, suklaamuna, karkkihampurilainen, rubikinkuutio, hevosbalsamia, niveavoidetta, vartalospray, laastareita, vihko, Justin Bieber-kynät, vihko ja cd...  Kaikkien tavaroiden tarpeellisuus oli tottakai hyvin perusteltu.


Oli hulppeaa saada lähes kaikki ystäväni tuonne, kiitoksia kun tulitte, olette ihania. Baari oli hauska, välitön, mukavasti sisustettu, musiikki oli hauskaa ja illalla aukesi hulppea Tikibaari tms, josta sai mitä mielikuvituksellisempia drinkkejä. Kannattaa mennä kokeilemaan.

Tänään jatkui vielä synttärien juhlinta. Olimme ystävättären kanssa sopineet brunssista. Fazerin brunssi oli minulle ihan uusi tuttavuus, minulla on harvemmin ollut tapana käydä syömässä aamiaista missään, edellisen kerran kävin aamiaisella samaisen ystävättären kanssa Villipuutarhassa.

Fazerin brunssi oli mahtava.





Silmät söi vähän enemmän kuin mitä vatsa veti, kakkua tuli lohkottua turhan isot palat, onneksi nykyään osaan olla ahtamatta kaikkea mitä lautalle on tullut otettua, jos oikeasti jo kylläinen. Hyvin tuolla brunssilla pärjäsi pitkälle iltapäivään. Ensikerralla pitää ystävättären kanssa testata Pasificon brunssi. (ihanaa muuten olla brunssilla ihmisen kanssa, jota en "syö suohon" heti ensimmäisellä lautasella.. :P )

Ehdin tänään piipahtaa aviomiehen kanssa ennen anoppilavisiittiä varuste.netissä, vaihdoin lahjakortit kiipeilykenkiin. Kenkävalinta oli La Sportiva TC Pro.


Kotiuduttuani vain tajusin ostaneeni sittenkin liian isot kengät, tai ainakin luulen niin. pitää varmasti mennä huomenna mennä vaihtamaan kengät koon tai puolitoista pienempiin. On sitten kengät pidemmille kalliokiipeilyllä ja jammailuun, Miurat ja Pythonini ovat turhan pienet jammailuun, niitä ei voisi kuvitella pitävänsä pitkillä reiteillä jaloissa.

3 kommenttia:

Marie kirjoitti...

Juu, onneksi en oo niin pieni ruokainen, etkä säkään, niin ei kumpaakaan hävetä kun on pakko tunkea ainakin kolmea kakkua JA lettuja naamaan ;) Pasifico odottaa! <3

-didi- kirjoitti...

Meillä on tällainen gastronominen suhde <3 Pistetään kalenteri vierekkäin joku päivä ja varataan pöytä :)

Marie kirjoitti...

No todellakin on gastronominen suhde :D <3 juu, laitetaan varaukseen PIAN!!!!!! :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0