torstai 4. huhtikuuta 2013

mallikas päivä

Lomalla oli kivaa, mutta arkikin tuntuu hyvältä, etenkin kun sain heti aamusta itseni liikkeelle. Herätyskello soi 5.40, ja 6.10 olin jo crossaamassa salilla.

Tunnin crossauksen jälkeen oli mukavan pirtsakka ja herännyt olo, aurinkokin oli ehtinyt treenin aikana nousta häikimään salin ikkunoista.


Töissä tuli tehtyä mukava päivä, tulihan sitä jo eilen palattua töihin, mutta työpäivä ei ollut tavallinen työpäivä. Klo 11.30 minut komennettiin kampaamoon kosmetologille "vuosihuoltoon", kasvohoitoon ja ripsihuoltoon. Iltapäivällä sitten oli kakkukahvit ja lahjontaa. 

Tänään töiden jälkeen oli tavalliseen torstaiseen tapaan siivouspäivä, joten sen sijaan, että olisin karannut seinille, niin lähdin juosten koiran kanssa kotio. Vähän alle 3 km meni pikkuiselta erittäin reippaasti, 23 minuutissa olimme päässeet kotiin.


Siivousten ja coretreenien jälkeen maistui iltapala. Testissä oli tänään Lidlin laktoositon maitorahka. Minulle vinkatti Lidlistä löytyvän nykyään laktoosittomia maitotuotteita, niin pitihän sitä käydä katsomassa ja ostamassa muutamat testiin. Aikaisemmin laktoosittomien tuotteiden puute on ollut yksi niistä syistä, miksen edes vahingossa ole ko kauppaan eksynyt, nyt voisin asiaan tulla muutos. 250g maitorahka taisi olla 1,29€ (vrt 500g valion pehmeää maksaa useimmiten karvan alle 3€).


Tuhti iltapalasheikki

250g maitorahkaa
1 pieni banaani
100g mansikoita
1 dl mehukeittoa
1 rkl hunajaa 
5 g soijalesitiiniä
5 g vehnälesettä

Tarkoitus on vaan tehdä semiterveellinen iltapala, jossa on proteiinia, kuituja, vitamiineja, hyviä rasvoja ja ja ja ..superfoodia hunajaa.




Sheikki oli erittäin herkullinen, eikä maitorahka maistunut mitenkään erityisen hassulta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0