sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Isänpäivää

Isänpäivä on sujunut varsin leppoisissa merkeissä. Tänään oli lepopäivä urheilusta, nukuimme pitkään, kävimme Mimin kanssa ulkona, mä touhustin vähän kotona ja kävimme isänpäivälounaalla- ja kahvilla vanhempieni luona. Kävimme jo eilen avopuolison vanhemien tykönä.

Ennen vierailua vanhempieni luona touhustin kotona Ikea-reissumme saaliin parissa. Olin jo aikaisemmilla kerroilla haaveillut pienistä suloisista maustepurkeista, mutta en ollut raaskinut ostaa. Viikko /pari (?) sitten avopuolisoni suorastaan yllytti minut ostamaan ne. Aluksi hän mietti, että neljä riittää :D Luulisi avokin huomanneen maustevalikoimamme.

Noooh, käytettyäni purkit tiskikoneessa aloin siirrellä mausteita purkkeihin, ja .. varmaan sitä tarvitsisi melkein toisen tusinan. Täytyy napata niitä mukaan sitten samalla kun käymme joulukuun alussa vihdoinkin ostamassa eteiseen kaapit :) Ihanaa, että toi nyt vihdoinkin toteutuu. Pääsemme eroon tuosta levottomasta tilasta, sekä saamme kotiin vihdoinkin (en oo varma kyllä olenko iloinen tästä) peilit. Minulla ei ole ollut vuosiin kotona kokovartalopeiliä, ei ole tainnut olla yhdessäkään "omassa kodissani". En vain pidä peileistä.

Eniveis, ne maustepurkit :)





Joku pieni neuroottinen mun päänsisällä haluaisi ehdottomasti laittaa kaiken kaapissaolevan lasisiin ja muovisiin purkkeihin. Olishan se kiva, ettei mikään purkki leviäisi kaappiin, eikä tarvitsisi miettiä onko jossain jotain jauhomatoja vai mitä ne on. En tosin ole nähnyt tuollaisia lainkaan meillä, mutta ei se tarkoita sitä, etteikö niitä olisi.

Vanhempien luona oli mukavaa, tosin.. aina kun me kaikki lapset puolisoinemme olemme siellä, on tunnelma hyvä :) Omin taasn Minin (siskonpojan työnimi) itselleni, Mimi riehaantui aluksi, mutta sitten kun sai haistella Miniä, niin se rauhoittui ja jäi vain makaamaan meidän viereen sohvalle. Törkkäsin Minin kertaalleen avokinkin syliin. Ei se näyttänyt sitä mitenkään vierastavan :) Söpöjä <3

Parisuhteen kannalta taas mälsä viikko tulossa. Avokilla oli tämä viikko iltavuoroa, eli hän lähti töihin kolmeksi ja tuli vasta yhdentoistajälkeen kotiin. Eipä tullut hirveästi nähtyä arkisin :( Nyt alkava viikko hänellä on yövuoroa. Ehdimme nähdä kyllä päiväsaikaan, mutta emme saa nukkua yhdessä.

Tuli jo hirveä ikävä illalla ennen kuin hän ehti edes lähteä töihin :( Tavallaan suloista ikävää, mutta.. tavallaan kuitenkaan ei. Mahtuisinpa mä avokin taskuun :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0