lauantai 20. marraskuuta 2010

Naisena olemisen sietämätön raskaus

Huh, enää viikko suuren projektin toteutumiseen. Elokuussa saimme ystävättären kanssa joululahjaideat puolisoillemme. Projekti on vaatinut paljon keskittymistä syömiseen ja liikkumiseen.

Viimeinen viikko on tosiaan alkanut, enää ei karisteta kiloja, mutta voi keskittyä syömään.. tai noudattamaan edelleen kurinalaista ruokavaliota. Tässä voi näkyä se, millaisen muutoksen olen saanut aikaan kahden kuukauden aikana. tuosta toinen viikkoon ollut tällä Fatfarmin laihduttajan ruokavaliolla, josta on nyt jo tällä hetkellä viisi viikkoa takana. Ero on vieläkin huomattavampi, mutta en ole nyt ottanut kuvia edistymisestä. Ehkä sitä voisi taasen ottaa jossain vaiheessa.


Olen aina ollut erittäin laiska rasvaamaan ihoa, laittamaan naamioita, tekemään jalkakylpyjä ja käyttämään kantapäiden halkeilemiseen voiteita. Nyt on myöskin hampaat valkaistu Crestin Stripeillä.

Viime- ja tälläviikolla on tullut hankittua paljon uusia tuotteita ihonhoitoa varten.

Olin aikaisemmin käyttänyt Vichyn aivan ihanaa kasvorasvaa, mutta tietenkin tämän tuotteen valmistus loppui, enkä ollut lainkaan tyytyväinen korvaavaan. Päätin sitten kokeilla jotain minulle täysin uutta merkkiä. Apteekkitavaraa. En ole täysin varma siitä, olenko vielä tyytyväinen tähän. Koostumus ei ehkä ole vieläkään täysin mieleinen. Kaipaan sitä ensimmäistä Vichyn voidettani.



Minulla on aivan mielettömän kuivat ja halkeilevat kantapäät. Usein talvisin jalat menevät niin huonoon kuntoo, etteä jalat vain vuotavat verta tehden kävelemisen erittäin kivuliaaksi. Jalkoja varten hankin myöskin käsittämättömän hardcore raspin.



Tämä oli aivan extempore ostos. Ihastuin tuotteen raikkaaseen tuoksuun. Voide on erittäin hyvin levittyvä, ei lainkaan tahmea ja parin käyttäkerran jälkeen ihoni tuntuu kauttaaltaan aivan erilaiselta. Ihanaa.



Sitten matkaan lähti pari uutta luomiväriä. Näissä molemmissa on mahtava pigmentti. Alemman (cosmic black) ostin torstaina ollessani ystävättären kanssa keskustassa pyörimässä. Tuotetta oli aivan pakko päästä samantien kokeilemaan, ja tästä innostuneena ostin sitten vielä tänään bronze seductionin.




En ole vieläkään saanut kuvattua torstaina ostamiani alusvaatteita. Tarkoituksena on siis tehdä boudoir -tyylinen valokuvaussessio ja antaa valokuvat joululahjaksi meidän puolisoille. Olemme aivan mielettömän innoissamme tästä projektista.Tämä projekti valitettavasti paljastui avopuolisolleni kertaalleen, mutta uskoisin hänen nyt uskovan koko projektin peruuntuneen. En ole maininnut mitä uusista alusvaatteista, tässä nyt vain huollan ihoa päivittäin, raspaan kantapäivä tavallista useammin, laitan joka ilta tuota kantapäävoidetta, käytän hampaidenvalkaisuliuskoja jne. Ensiviikolla tiistaina menen vielä kampaajalle.

Ensiviikolla sen verran yritän vielä saadan jotain minimaalista eroa, menen muutaman kerran infrapunasaunaan, jos se saisi loput turhat nesteet liikkumaan. Onneksi sentään kuukautiset alkoivat, jotta ehtivät loppua ja turvotus ehtii laskea ennen lauantaita.

Minulla on myös useita erilaisia inspiskuvia, niitä on tullut selailtua netissä muutaman kuukauden ajan, myöskin erilaiset meikkaustyylit ovat olleet tutkinnassa. Ai niin.. tuli myös hankittua torstaina tekoripset kuvaksia varten :) Kivaa, enpä ole käyttänyt koskaan aikaisemmin tekoripsiä.

Vielä on niin paljon kaikkia pikkujuttuja huolehdittavana, avopuoliso on saatava häädettyä hyvissä ajoin ennen valokuvauksen alkamista, jotta meidän meikkaajamme ehtii laittaa kaiken kuntoon ja jotta valokuvaaja saa luotua tarvittavan valaistuksen jne.

Tää on aivan mahtavaa :) Tosi tällaista oman itsensä haastamista. Tulee useaan otteeseen sellainen olo, että miksi minusta muka pitäisi ottaa mitään alusvaatekuvia tai muutenkaan.. kuka oikein kuvittelen olevani, kun ryhdyn moiseen projektiin. Mutta oikeastaan miksi ei? Tietenkin olisi ollut kiva, että tämä proggiksen tapahtuessa olisi saavuttanut tavoiteeni vartalon kuntoonlaittamisen suhteen, mutta nyt mennään näillä tämän hetken tuloksilla. Ties vaikka jos tämä osottautuisi niin mukavaksi kokemukseksi, että haluaisin tehdä tämän uudestaan.

Haaveenihan on, että saataisi otettua jotain kivoja sensuelleja kuvia minusta ja avopuolisosta, jotain sellaisia, mitä voisi jopa laittaa kotona seinälle.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0