sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tregginssit

Haa, olen oppinut shoppailemaan hillitysti.. eilen hipelöin vaikka mitä vaatteita, mutta kerrankin jätin turhat impulsiiviostokset väliin. Hennesistä ostin nämä tregginssit. Tähän mennessä parhaat ja kestävimmät farkkuleggarit ovat hennesistä :)



Housuista ja impulsiivisista ostoksista, isoin virheosto tänä vuonna on ilman mitään kilpailua Ginatricotista ostamani farmaat farkut mustilla tekohahkaosilla. Farkut ovat täysin menettäneet muotonsa, paikat eivät tunnu pysyvän mitenkään paikallaan .. ja .. no .. noi. No mutta, mitä 20 euron farkuista voi odottaa oikeastaan?

2 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

HAH! Mä ostin GT:stä myöskin harmaat pillifarkut, ei tosin ne joissa oli ne paikat, 20€ myöskin. Kahden tunnin jälkeen polvien kohdalla on pussit jos on edes hetken istunut jne. Menettää heti muotonsa, sääli, koska ovat muuten mukavat jalassa :(

-didi- kirjoitti...

GT:n farkut ovat siis suhteessa huomattavasti Dieseleitä kalliimmat, luulisin käyttäneeni kaikkia niitä Dieseleitä enemmän kuin yhdeksän kertaa. Sama pätee moniin muihin farkkuihin mitä olen ostanut, mielummin sit yhdet hyvät, kuin monet kököt.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0