torstai 28. elokuuta 2014

34/2014

Maanantain päänsärkykohtaus pisti viimeviikolla vähän uusiksi treenit. Tuli keskityttyä hartioiden hoitoon ja lepoon. Olinhan tosiaan maanantaina salilla, mutta jostain syystä se jäi merkkaamatta, sain setin tehtyä penkki, vähän rintaa taljassa ja laitteessa, mutta siinä se sitten oli. 


Köysittely tuntui tekevän hyvää hartioille, torstaina kävin aviomiehen kanssa tahkomassa helppoja yliksellä ja sunnuntaina jo liidasin Salmisaaren 3D:llä. Polvessa ei ole kiputuntemuksia kiivetessä, mutta edelleen vältän reittejä, joissa moovi vaatii kaiken painon nostamista vain toisella jalalla ja vielä ilman mitään käsiotteita. Käsillä onneksi saa kevennettyä hyvin, ettei ihan koko kropan paino jää oikealle jalalla.

Kävelystä, se onnistuu nyt tosi hyvin tasaisella maastolla polvituen kanssa. Polvituki tuo sellaisen paineen, että se häivyttää kaiken heikkouden ja tukkoisuuden tunteen polvesta. Sille karulle rutinalle, joka on ollut kohta 2,5v, ei voi valitettavasti tehdä mitään. Polven kondromalasia on sellainen, jota lääkärit eivät pelkästään lähde operoimaan, aika turhauttavaa. Rutinan kanssa voin elää, tulisi varmaan vaan tutkia olisiko omassa askelluksessa jotain sellaista, minkä korjaamalla voisi olla pahentamatta polvea.

Vedin kohtalaisen herneen nenään pari päivää sitten. Olen nyt yrittänyt hoitaa polviasioita julkisella, viimein sain lääkäriltä vihreää valoa siihen, että konsultaatiolähete ortopedille olisi tarpeen ja hän sanoi laittavansa sen. Muissa asioissa minuun ollessa yhteydessä terveyskeskuksesta, kävi vain ilmi, että lääkäri ei ole syystä tai toisesta vielä laittanut asiaani eteenpäin. Ymmärrän julkisella olevan jonoa jne, ja että konsultaatiossakin saattaa mennä pitkään, mutta se että tää koko prosessi kusee jo siinä, että lääkäri jättää lähetteen laittamatta.

Viimeviikolla oli sellainen fiilis, että tää kroppa on vaan joku farssi, ajottain tekisi mieli vaan luovuttaa urheilun suhteen, kun tuntuu ettei mitään pysty tehdä sellaisella intensiteetillä mikä tuotta tyydytystä. Tuli syötyä suruun kaikkea kökköä, onneksi tuo ajatukset jäi viimeviikkoon.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0