tiistai 12. elokuuta 2014

penkkipäivä ja bataattimantelikeksejä

No olipa raflaava otsikko.

Alkaa olla pahat vieroitusoireet kiipeilystä ja aerobisesta, onneksi salilla saa treenattua jalkoja säästellen

alkulämpö crosserilla

  • penkki tanko, 12x 40kg, 12 x 42,5kg, 8 x 45kg, 10 x 45kg, 8 x 42,5kg ja 12 x 40kg
  • vinopenkki käsipainoilla 3 x 12 á 16kg
  • superina: ranskalainen punnerrus & kapea ojentajapunerrus molemmmat tanko + 12,5kg, ts 2,5kg lisäys viimekertaan 4 x 12
  • superina: viparit kp á 6kg ja rintalihasliike penkillä maaten kp á 10kg 3 x 12 
  • push down tangolla 3 x 12 45kg
  • tiputussarja 35-30-25-22,5-20-17,5 kunnes ei enää liikkunut


Yritys tehdä jalkoja trx:ssä, sattui polveen tuli kiukku ja lähdin melkein ovet paukkuen kotio. Saattoi ehkä olla jo alhainen verensokeri ja siksi tuli kevyt ylireagointi. Enemmän ruokaa ennen treeniä ja enemmän hiilaria treeniveteen.

Vähän ehkä jäi syömään sarjoissa se, että en uskaltanut lähteä puskemaan kaikkia sarjoja loppuun asti, voi olla että voimat olisi riittänyt kaikissa sarjoissa 12 toistoon, mutta yksin penkatessa en vain uskalla.

Kotona onneksi odotti aviomies valmiin ruoan kanssa JA ruokailun jälkeen leivoin toistamiseen Fit foodin ohjeilla herkkuja, tällä kertaa bataatti/mantelikeksejä.

Maku: tosi jeesh
Koostumus: ei niin rapsakka, koska omat ainekset olivat melkein sinne päin, jos käyttää jauhoa eikä jauhetta ja kookoshiutaleita jauheen sijasta, niin se tekstuuri jäi aika kosteaksi, ehkä sitten tässä tapauksessa vähän voi tuota liikaa kosteutta hävittää lisäämällä profiberia. Omat muottini taisivat myös olla pienemmän kuin reseptin laatijalla, joten keksit jäivät tarkoitusta paksummiksi. Monen asian summa, ensikerralla myös isommat muotit.

Mä taidan olla vähän huonolla tuulella vähäisen liikkumisen takia, vaikka eihän tässä olla kuin viikko oltu vähän toipilaana, lääkäri määräsi kaksi viikkoa JA minä ihan itse päätin ylirasittaa koipia viikonloppuna, ettei silleen oo varaa valittaa (mutta ei se silti vie pois harmitusta). Onneksi aviomies ei lue mun blogia, niin ei tulee mitään "i told you so" -lainia tähän kohtaan :P

ROAAAAAR!!! Pitää kokeilla huomenna töissä hakata vähän säkkiä, jos se helpottaisi oloa. Voisihan sitä kokeilla uimista.. se varmasti auttaisi? Pitää miettiä tätä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0