torstai 7. elokuuta 2014

rouva märkäpolvi

Ha, en ollut ollut väärässä oman polven tilasta. Eilen kävelin terveyskeskukseen tuon tukkoisen tuntuisen polven takia. Nestettähän siellä oli. Neula sisään ja nesteet ulos, vähän kortisonia perään, särkylääke kuuri käteen ja töihin.

Niinhän se oli, että Italian reissun jälkeen polvi ei vaan enää palautunut omalla hoidolla, hieronta, lepo eikä buranakuuri tuottanut tulosta. Nyt sit rauhassa niin saan pian taas palata takaisin pumppaanpumppaan.

Olen innoissani suunnitellut mahtavaa jalkatreeniä, Kyykkyjä smithissä, yhden jalan mavea smithissä, superia ojentajakoukistajaa, askelkävely sekä jalkaprässiä leuanvetolaitteessa, toi järjestetys on vielä vähän auki. Miltäs treeni kuulostaa? Materiaalia olis vaikka kuinka paljon lisää, pitää miettiä josko treenaisi kuitenkin jalkoja kahdessa osassa jatkossa.

Olin jo etukäteen päättänyt terveyskeskusreissusta (oli muuten kiva ja tehokas lääkäri, sain hyvää palvelua julkisella), joten tiistaina tuli sitten revittyä salilla didiä säästelemättä. Minulla oli siis ensimmäiset (ja viimeiset) treenit uuden pt:n kanssa..

Treenattiin mun oman pään mukaan pt tsemppasi tosi hyvin

alkulämpö

vinopenkki tangolla 3 x 12 30kg (tämä oli uutena, tavallisesti teen käsipainoilla, liikerata vähän erilainen, painot haussa)
tasapenkki tanko, 12 x 40kg, 6 (vai 8) x 50kg, 12x 40kg ja tanko
superina ranskalainen punnerrus mutkatangolla sekä kapea ojentajapunnerrus tangolla (tanko + 10kg) pt opetti tässä vaiheessa miten saan paremmin tuntumaa liikkeeseen, jatkuvan "pidon" tms
push down tangolla vastaotteella 3 x 12 25kg, tiputussarja loppuun 10 toistoa lähtö 30kg-> 15kg:hen
vatsat voimapyörällä
koirankusetusselkävatsaliike ja lisäyksenä supistus/crunch emt.. voin näyttää jos jotakuta kiinnostaa

loppulämpö
olo treenin jälkee, kaputt
Kädet tärisivät pudostussarjan jälkeen niin, ettei meinannut voimapyörästä tai muistakaan liikkeistä tulla enää mitään. Ojentajat ovat edelleen hellinä, vaikka treenistä on jo pari päivää XD

Vähän harmittaa kun en nyt muutamaan päivään oikein pääse treenaamaan, onneksi osaan pitää itseni kotona kiireisenä, olen mm opiskellut
.. ja hajosin tuohon oppikirjaan, mutta kyllä minusta vielä rautainen ammattilainen tulee.

Tuli myös leivottua. Onneksi GetFitFoodin blogista löytyy tosi kevyitä herkkuja. Tein fit foodin suklaabataattikakkua



Tänään aamulla herkuttelin sitten valmiilla tuotoksella.

Tänäänkin on ollut tuottelias päivä. Pari tunti tuli jo opiskeltua, seuraavaksi voisi tehdä jotain niinkin tärkeää kuin miettiä mitä laittaa huomenna Flowhun päälle. Huomisen esiintyjälista on tsekattua läpi ja on hyvä käsitys siitä mitä artisteja haluan käydä katsomassa, aviomiehellä ei onneksi ole pahemmin mielipidetta asiaan, mutta olen valinnut bändejä, joiden tiedän varmasti miellyttävän häntäkin.

Käydessäni spotifyssa artisteja läpi tykästyin kovasti sunnuntaina esiintyvään Die Antwoordiin.



Aika omituista, mikä sopii minulle hyvin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0