sunnuntai 3. elokuuta 2014

kuin kala kuivalla maalla ja häähulinaa

Perjantaina yritin olla hyvä vaimo, yritin olla kiinnostunut aviomiehen harrastuksista. Tuli käännyttyä Assemblyssä. Ei ehkä ihan mun skene, mutta moni muukin harrastus on alkuunsa tuntunut omasta mielestä kummalliselta. Kuva: Kala kuivalla maalla by Juha Immonen, tuolta löytyy muitakin kuvia Assyilta.

 
Assyilla käyminen oli myös erinomainen syy viettää lepopäivää, su-to oli kuitenkin tullut tehtyä monta raskasta treeniä. Sain hyvän syyn kaivaa American Apparelin mekkonikin kaapista sekä käyttää korkkareita.


Koska käytössäni oleva päivälippu salli oleilun tapahtumassa seitsemään asti, heitti aviomies minut kotiin viettämään enemmän omanlaista iltaa. Ohjelmassa oli  kevyttä herkuttelua, Mimin rapsuttelua ja Hemlock Groven katsomista.


 Lauantaina oli vähän sellainen olo, että ei olisi aivan ihan sellaisessa .. "huippukunnossa", vähän koko viikon on ollut sellainen olo, että kiipeillessäkin on pystynyt vaan ihan ok suorituksiin, tuntuu että jotain puuttuu nyt suorituksista.

Salilla onneksi suoritukset eivät ole niin pitkiä, etteikö pystyisi tehdä juuri niin hyvin sarjat kuin haluaa, mutta seinillä päättyvän viikon kiipeilyt ovat olleet aikamoinen pettymys itselle. Nyt ei ole edes mitään tekemistä pään kanssa.

Belfiestä huolimatta eilen ei ollut jalkapäivä, vaan vuorossa oli yläkropan rääkkäämistä about seuraavanlaisesti

alkulämpö crosserilla

 Leuanvetoja avustettuna laitteella & Ylätaljalaite väärinpäin istuen 4 x 12 (super)
Haiuskääntöjä scott -tangolla 3 x 8 22,5kg
Alatajla rusetilla (45,45,40kg) & takaolkapäät koneella (45,45,40kg) 3 x 12 (super)
Pystysoutu kp ´8kg 3 x 12 
olkapäiden hapotus sivulta ylös eteen takaisin sivulle ja alas -liikesarja, 3 x kunnes ei nouse

loppulämpö kuntopyörällä 

taitaa olla hauikset aika .. pumpissa 
 Tarkoitus oli treenata kädet niin pahaan kuntoon, ettei illan häissä jaksaisi viinilasia nostaa.


Eilisiä häitä on odotettu pitkään. Olen läheltä seurannut sulhasen kautta koko parin seurustelun alkua, olin mukana mm miettimässä kihlasormusta sulhasen kanssa jne. Ihana pariskunta sai eilen toisensa perheidensä ja ystäviensä edessä.
Mummin peruja mekko, olisiko mekko kentie isäänkin vanhempi? Kengät ja laukku kuului omaan hääpäivääni.
Sopivasti minulla oli juhlien teemaan sopiva asukin. Vintage oli teemana, minä laitoin mummini vanhan mekon päälle. Ei uskoisi, ettei tuota ole teetetty minulla, niin hyvin se istui päällä. Istui NIIN hyvin, että pystyin tuossa jopa osallistua häissä käsipallonheittokisaan (sulhanen on handispelaaja). Olivat tuoneet nopeusmittarin/tutkan paikan päällä ja yksi illan ohje oli heittokisa. Menin sitten voittamaan naisten sarjan 66km/h tuloksella, kisan jälkeen paransin vielä tuloksen 70km/h.. aika hauskaa. Kovaa olkapäälle tosin, jos ei täysin keskity siihen, miten heittää, väärä asento aiheuttaa aika kovan vihlasun joka säteilee olkapäästä sormiin.


Kyllähän sitä kädet ehti sitten iltaan vähän palautua, maltillisesti tuli otettua tottakai. Oli ihanat häät, erittäin tunnelmalliset, morsian oli luonut aivan ennennäkemättömän ihanat häät, jokainen yksityiskohta tuntui olleen tarkkaan harkittu, kaikki sopi yhteen.
Tänään tuli sitten toinen lepopäivä tällä viikolla, ei etteikö olo sallisi urheilua, vaan ajattelin olla hyvä vaimo, pistää kotia siistiksi, kokkailla seuraavalle viikolle valmiiksi ruokia meille ja käyttää koiruutta uimassa, vähän pitäisi opiskellakin, huomenna ehtii sitten taas urheilla itsensä iloiseksi.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Häät on niin ihania, en ikinä saa niiden fiilistelystä tarpeekseni! <3

Mua jotenkin on aina ihmetyttänyt, ja vähän naurattanutkin Assemblyt. Ei vaan mene mun kupoliin se idea, ei sitten millään. Joukkodataamista ja -pelaamista, siis woooot? :D Mutta kivahan se on, että on harrastusta ja moneen junaanhan meitä on. Ja tosi hyvä asenne sulla, että lähdet testaamaan miehelle tärkeitä juttuja, vaikka et niitä ihan fanittaisikaan - ainakaan alkuun. :)

Pirtsakkaa viikkoa!

-didi- kirjoitti...

Ne on, ja oli kiva kerrankin olla häissä niin, ettei tarvinnut itse osallistua siihen järjestämiseen, sai mennä valmiisiin juhliin :)

No, mulla assyt perusteltiin sillä, että silloin vuonna nakki, kun kaikille ei ollut nopeita nettejä himassa, niin assyt oli paikka, missä sitten nautittiin ennenkokemattoman nopeista nettiyhteyksistä jne ja siellä sit verkostoidutaaan ja ollaan sosiaalisia jne.. Täytyy toivoa, etten mä kohta oo koukussa siihen .. cs:ään.. (meniköhän toi nyt oikein)..

Kiitos, samaa sinulle <3

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0