torstai 28. elokuuta 2014

Vuoroin vieraissa

Tällä viikolla salitreenit ovat tuntuneet sujuvan hyvin, viimeviikkoinen ponnistuspäänsärky on vain paha muisto. 

Tiistaina kävin toisella salilla vetämässä kaverin kanssa selkä- ja hauistreenin. Oli sitten vähän rankempi setti mihin olin itse tottunut. Alkuunsa höpöttelin huonoja vitsejä ja olin hahahauska, loppua kohden minulta hyytyi hymy. Höpötys loppui kuin seinään, treenit piti tehdä loppuun, kesken ei kehdannut lopettaa, saatikka sitten myöntää, että olin aivan poikki.

Ei tullut sankaritekoja, mutta suorin jaloin maastavedossa onnistuin yllättämään itseni. Tarkemmin sanottuna, omaan ohjelmaan kuului suorin jaloin maasta veto yhdellä jalalla smithissä (koska mätä kroppa). Tuolla smithissä tanko ilman mitään painoja painoi jo yksinään 35kg. Lisäsin molempiin päihin kympit sen enempää ajattelematta. Ei ollut mitään muistikuvaa millaisilla painoilla olin aikaisemmin liikettä tehnyt. Hyvin sain sarjat tehtyä. Huomasin sitten treenivihkoni historiaa selatessa, että tuo olisi aikaisemmin normipaino sjmv molemmin jaloin tehdessä. On tainnut tulla voimaa lisää jalkoihin ja selkään, kiva niin.

Pitää myös muistaa ensikerralla ottaa vetoremmit mukaan salille, forkut oli liikkeissä kovilla, kun niin montaa eri liikettä tuli tehtyä. Ihokin koki kovia, sitä lähti paloina irti.

Kovasti sattui eilen takareisistä koko matkan ylös yläselkään asti, treenit meni perille. Yritin rullata eilen takareisiä auki, mutta huuto olisi ollut liian kova, joten päätin vain antaa lihasten palautua pelkällä levolla.

Eilen tuli otettua kevyemmin kiipeilyn parissa. Tänään taas oli salitreenin vuoro.


Sain aviomiehenkin mukaan salille, nyt on myös vähän kuvamatskua mun punttitreenistä.. etten vain puhua siitä :D


Ihan ok setti, mutta jotenkin sellainen fiilis, että jotain jäi uupumaan.

Päivän setti koostui 

alkulämpö crosserilla
pystypunerrus käsipainoilla
gigasetistä tangolla: pystysoutu, vipari eteen & pystypunnerrus
takaolkapäät
viparit sivulle kp pyramidi 3kg->7kg ja 5kg->2kg takas 10 toistot
plus päälle kolme eri settiä vatsoja, saksireidenojennuslantionosto, kyljet levypainolla ja cruncheja


Treenin jälkeen kävimme hakemassa matkalaukun lainaan ja aloimme pakata viikonloppua varten. 

Olin ihan unohtanut, että Bryssellissä hotellissamme on kuntosali ja uima-allas, tämän muistettuani pakkasin myös urheiluvaatteet mukaan. Suunnitelma on, että huomenna kävisin sisään kirjautumisen jälkeen treenaamassa salilla ja lauantaina aamulla ennen aamiaista kävisimme aviomiehen kanssa uimassa. Lasken sen varaan huomiselle, että aviomies on niin väsynyt aikaisesta herätyksestä ja useamman tunnin kaupungilla pyörimisestä, että pääsen kuin varkain vähän treenaamaan. Pidätän oikein muutoksiin, jos olen aidosti liian väsynyt treenatakseni. Meillä kuitenkin on huomenna aamulla herätys jo viideltä.

Odotan kovasti lauantain häitä, ihan mahtavaa päästä viettämään"pikkusiskoni" häitä.  Kauhean vaikea uskoa, että hänkin on jo niin vanha, että menee jo naimisiin. Ihanaa.

2 kommenttia:

heidi kirjoitti...

Ihan loistava blogi, kerrankin joku joka jaksaa postailla reeneistä vähän enemmänkin! :) Mää niin jään kuulolle!

Ihania reenejä! :)

-didi- kirjoitti...

Tervetuloa. Treenipostauksia varmasti piisaa.. Ehkä just kohta on hiljaisempi kuukausi tiedossa, koska pitää priorisoida mihin aikani seuraavan kuukauden aikana käytän, ohimenevä vaihe siis vain tiedossa :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0