sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Aino@Kauhala

Keskiviikkona yllätin itseni totaalisesti. Punnersin aivan kauhean reitin (minulle träditettäväksi) Kauhalassa. Alunperin piti lähteä trädittämään Gruffaloa, harjasimme ystävän kanssa reittiä puhtaaksi, mutta minulla oli jokin mentaaliblokki, enkä millään meinannut saada edes ensimmäisiä mooveja tehdyksi. Kaveri träditti, kakkosena sitten tajusin mitä olin tehnyt väärin.. ja hyvinhän se sitten meni. Ehkä ensikerralla kallio olisi vähän  märempi ja vähemmän liukas ja saisin ko reitin kiivettyä.

Joo, mun trädinousu oli monella tavoin parannettavissa, ekaksi .. kuten ystävä sanoi, että reitinluku on osa kiipeilyä. JOo-o .. kannattaa katsoa ennen nousua missä se ankkuri on :D Ettei sitten roiku jalat ilmassa ihan jossain listan vieressä, joka on ihan nurkan takana :D NOLOA! Sit... tuli vähän harjoiltua varmistamista ylhäältä, sekin sujui kaikkea muuta kuin hyvin.. mutta ensikerralla varmasti menee paremmin.

Torstainta taas ohjelmassa oli aviomiehen ja ystävän kanssa projektointia Areenalla. Jokaisella oli oma projektinsa, jota työstettiin. Mulla oli tavoitteena saada oma reittini ylös puhtaammin kuin edellisellä kerralla. Hyvin se menikin, oli viittä vaille, etten olisi saanut vain yhdellä levolla reitin ylös. Mutta jäin kiinni köyteen, ts käsi osui köyteen, ja piti tulla toistamiseen köyteen. Kyllä toi vielä lähiaikoian menee puhtaasti. Tosi typerää vain, että jännitän tuota reittiä aina niin, että naama kalpeana sidon itseni köyteen ensimmäisellä nousulla :D

Perjantain kiikut oli Kvarnbyssa. Taas harjoittelin trädittämistä, ihana Kiilahalkeama (4) nousi pari kertaa puhtaasti, harjoittelin myös varmistamista ylhäältä. Tuli myös otettua kunnon työvoitto yhdestä 7-:n reitistä (Lepakkomiehen frendi). Yliksessä tuli puserrettua tuo reitti, aivan älyttömän siisti, laybackia ja jammailua. Tuo reitti söin tehokkaasti ihoa. Olin aika järkyttynyt, että tuon greidinen reitti nousi ilman vetoapua :D

Tänään alkuperäinen suunnitelma oli iltakiikut Areenalla, kunnes tajusimme ettemme ehdikään sinne, koska paikka sulkee jo kuudelta. Pitää sitten miettiä jotain vaihtoehtoista liikuntaa tälle päivälle, ulos kun ei tohdi ukkosennusteiden takia lähteä kiipeilemään.

Eilen vietettiin ystäväpariskunnan häitä. Häät olivat erittäin kauniit, kaikki sujui erinomaisesti ja hääpari säteili onnesta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0