maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ruuvipenkki kukistettu

HA, mahtavat pitkät ulkokiikut tänään Kauhalassa. Träditin puhtaasti taas potilaan, vaikka aluksi olin kaikkea paitsi varma tulevasta suorituksestani. Tuli myös kokeiltua uutta trädireittiä, yläköydessä tosin. Big Crack saa vielä jäädä toviksi vain ylissuoritukseksi.


Lähdin myös kiipeämään Ruuvipenkkiä.


Alku ei tuntunut kauhean vahvalta, mutta pääsin kuin pääsinkin "ratsastuskohtaan" puhtaasti sekä muutaman hyvän jammin ja levon älkeen sain kuin sainkin väännettyä itseni ylös kohdasta, jossa edellisellä kerralla oli tullut köyteen 3-5 kertaa :D Olin nähnyt kohdan kiipeämisestä unia, reisijammi vain yhteen kohtaan.. ja sillä onnistuin tänään.


Tänään tuli kokeiltua myös miltä tuntuu pannuttaa trädittäessä. En tiedä mikä tuli, mutta reitti jonka olen kiivennyt mm myös reppu selässä puhtaasti, ei tänään taittunut sitten millään. Kahdesti pannutin oikein urakalla ensimmäiseen camuun (joka onneksi piti hienosti) ja kertaalleen sitten oli vaan luovutettava. Ego sai kolhun sillä reitillä.. muilla reiteillä aikaisemmin kroppakin koki kovia.


Hakkasin polvia, sääriä, selkää ja käsivarsia urakalla. Sormista lähti nahka ja onnistuin saamaan jopa vesikellon sormiin :D Eiköhän sitä jo huomiseksi sormet palaudu, paras olisi, sillä olemme menossa ystäväpariskunnan kanssa kiipeilemään. Katsotaan saadaanko heidät aivopestyä kiipeilyyn :P

Mutta siis.. hienointa tänään oli se, että nyt on (tavallaan) samat greidi sekä ulkona että sisällä. 27cragsissa Ruuvipenkki näyttäisi olevan 6a, ja se on sama minkä olen mennyt puhtaasti sisälläkin (sisällä tosin liidaten, ulkona vain yliksessä purkamalla trädireitin). Seuraava haaste on 6b sisällä liidate tai yliksessä puhtaasti.

WUHUU!!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0