sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

eräseikkailua Kauhalassa

Eilen oli aika hauska päivä. Lähdimme aamusta kaverin kanssa kohti Kauhalaa. Matkalla satoi ja saapuessamme vitossektoria lähimmälle parkkikselle sade oli juuri lakannut. Suhtauduin vähän skeptisesti siihen tuleeko kiipeilystä mitään juuri sateen jälkeen, mutta ajattelin, että käymme nyt ainakin tsekkaamassa uuden sektorin.

Nooooooh :) Ei mennyt ihan putkeen tuo, seikkaltiin aika pitkään metsässä, pariin otteeseen aloitimme alusta, löytääksemme  kalliot. Kaverini oli kuullut lähestymiseen menevän noin 10 min, mutta meillä meni hieman pidempään. Ei mitään, metsässä vaeltelu oli hauskaa, kalliotkin ehti kuivua siinä ajassa, kun rämmimme soissa ja ojissa.


Olimme lumoutuneita uuden sektorin potenttiaalista. Aivan mielettömät kalliot, jotka tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Siellä on paljon työstämistä niille,jotka haluavat tehdä uusia reittejä. Hassua, että tuolla on pultattu reittejä, jotka menisi trädittämällä.

Tuli tehtyä pari nousua (5- ja 5b), mutta liikunnallisesti päivä oli silti aivan mieletön. Itseä tuli palkittua illalla, noudettuani aviomiehen töistä suuntasimme Selloon Classic Pizzeriaan herkuttelemaan. Kiipeilykaverini on puhunut pizzasta maanantaista lähtien, oli sellainen olo, että nyt on itsekin saatava pizzaa.


Sellosta oli tarkoitus ruokaostosten lisäksi hankkia muutamat paidat urheiluun, sekä uudet urheilutopit. Vuoden verran olen pessyt vuorotellen kaksia urheilutoppeja (sellaisia jotka tukee rintavarustusta). Täytyy vielä elokuussa katsoa Hampurissa, jos siellä olisi vielä alennusmyynnit, ja lisää toppeja ts urheilurintsikoita .  


GinaTricosta on hyvä ostaa edullisia perustoppeja (vihreä ja viininpunainen). Hyvä hinta, eikä haittaa jos 9,99 paidat venyy ja vanuu pesussa. 

Eilisen jäljiltä on aika piesty olo. Metsässä vaeltaminen tuntuu jaloissa, ja perjantain kiipeilyväännöt (projektoin taas mustaa 6b:tä kisaseinällä, nyt paljon vähemmillä köysilevoilla, kuin maanantaina) tuntuu selässä ja käsissä. Tänään oli tarkoitus lähteä salille, oli ystävän kanssa puhetta salillemenosta, toivottavasti meidän tulee lähdettyä, keskivartaloon kun ei vielä satu.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0