sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

pilatesrulla

Ei mennyt hommat ihan suunnitellusti, päädyin tänään sitten yksin salille. Onni onnettomuudessa, tuli ainakin avattua pyöräilykausi. Mennessä ilma oli vilpoinen, kotiutuessa vilpoinen ja sateinen, onneksi pahin kaatosade osui treenin ajaksi.

Perjantaina sain tilaamani pilatesrullan. Olen huomattavan innoissani ko pötkylästä. Ideahan lähti kun bongasin Sugarmindyn blogista tämän videon.


Tarkoituksenani on käyttää ensisijaisesti tuota rullaa jalkalihasten avaamiseen, sillä mikälin olen ymmärtänyt oikein, artikkeli aiheesta.


Jos vaikka jossain vaiheessa saisi toisenkin polven kuntoon. Leikattu polvi on erinomaisessa kunnossa, mutta tuo toinen rutisee edelleen aika inhottavasti vaikka vähemmän kuin aikaisemmin.

Olen nyt pariin otteeseen rullaillut ohjeiden mukaisesti. Tuo sattuu lähes yhtä paljon kuin penikkatautisten säärten hierominen, eli aivan kauheasti. On kauhean vaikea saada itseään tekemään tuota liikettä, mutta pitää vain pitää mielessä se bigger picture.

Tuolla rullallahan voi tehdä vaikka mitä muutakin. Rullan kanssa tuli monta kuvaa ohjeita erilaisista liikkeistä. Itseni lisäksi hankin tuollaiset omalle äidilleni sekä anopille. Heille toivoisin tuon tuovan helpotusta selkä- ja hartiaongelmiin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse kuulin rullauksesta urheiluhierojaltani ja minulle se on tullut jäädäkseen. Pohkeeni eivät ole olleet jumissa aloittamisen jälkeen, vaikka alussa niiden aukaiseminen sattui niin paljon että kirosanoja lensi :D Minulla ei tosin ole mitään hienoa tilattua rullaa, vaan avomieheni toi töistään rullan, jonka ympärillä oli pakkausmuovia. Nykyään rullailen kerran tai kaksi viikossa paikat auki ja käyn kerran kuukaudessa hierojalla :)

-didi- kirjoitti...

Tuo reisien sivujen rullaus sattuu myös NIIN paljon, että sen on oltava tosi tehokasta. Mä ihmettelen ettei kukaan fyssarikaveri ole tajunnut suositella tuota minulle, onneksi tuo on nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Hierojani sanoi, että noita ulkoreisiä ei pysty venyttelemään ollenkaan, joten ainoa mahdollisuus saada auki on hierominen tai putkirullaus. En ole itse vielä uskaltanut rullailla niitä. Myös pakaran piriformis-lihaksen rullaus sattuu :S

Kukaan ammattilainen ei suosittele sitä, ettei niiden työt vähene ;)

-didi- kirjoitti...

Kokeilepa ihan huviksesi :P

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0