maanantai 2. heinäkuuta 2012

ensimmäiset trädikamat hankittuna

Nyt kiipeilytarvikearsenaaliani koristaa upouudet Black Diamond Stopper Set Pro #1 - #13 kiilat sekä BD:n kiila-avain.



Perjantaina tulikin harjoiteltua trädittelyä yläköydessä. Kertaalleen onnistuin vain tiputtamaan kiipeilykaveri kiilat, onneksi ne tippui pehmeälle maalle ja matalalta, mutta silti.

Kaikenkaikkiaan oli mahtikiikut. Tuli vedettyä kaikennäköisiä reittejä, väännettiin mm taas ruuvipenkkiä. Huomasin vain, että lapani mulajahteli tuossa. Tietyissä asennoissa vasen olkapää muljahtaa. Toivotaan, että kyseessä on joku juttu, mikä menisi esimerkiksi hieronnalla ohi.

Viimeisenä sitten perjantaina toteutettiin kaveripojan toive. Kiipesimme viimeisen reitin Kauhalassa reput selässä, välttyäksemme kävelemässä mäkeä ylös.


Gruffalo oli sitten tuo sammalinen reitti, joka puskettiin ylös reppu selässä. Oli jännittävää kiivetä tuolla tavoin. Kaikki liikkeet joutui miettiä ihan uudella tavalla, tuli ihan uutta haastetta. Mieletöntä oli se, että nousu tuntui sujuvan paljon paremmin kuin aikaisemmin sinä iltana, jolloin ei ollut reppua selässä.

Tänään meillä oli miehen kanssa aika kivat peruskestävyyskiikut. Hyvin meni kaikki nousut.. erityisesti jäi vain mietityttämään, että pitäisi ottaa joku kerta missioksi kiivetä vain kutosia, 6a:t menee puhtaasti, 6a+:t melkein ja 6b:t menee ylösasti. 6b:n reiteissä vaan on joku psykologinen juttu, etten anna itseni onnistua tms. Tänään bongasin uuden haastavan valkoisen 6b:n areenan selfstanding -seinältä. Tästä tulkoon minun toinen projektini. Ensikertaa innolla odottaessa.

Miehenkin kiikut menivat mukavasti, kiipeily näyttää jatkuvasti paremmalta ja paremmalta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0