perjantai 6. heinäkuuta 2012

Flash!

Eilen yllätin itseni. Lähdimme eilen Kauhalaan tutustumaan kolmossektorin reitteihin. Oli ollut vähän sellainen kutina, että voisin lähteä yrittämään ensimmäistä sporttireittiäni. Jännitti hieman, mutta ei lainkaan yhtä paljon mitä on tavallisesti jännittänyt pystysuorien reittien liidaaminen sisällä (niitähän pelkään aika kauheasti, tai olen ainakin pelännyt.. en ole pitkään aikaa kiivennyt niitä).

Reitti nousi hyvin, kertaallen taisin huutaa "kireä" .. mutta sitten tsemppauksella ja pienellä puhinalla pääsin kohda yli, en tullutkaan köyteen vaikka niin aluksi meinasin tehdä. Viimeisen pultin ja ankkurin väli tuntui seinällä aika pitkältä .. mietin vain koko ajan, etten olisi pitänyt ottaa pitkähihainen paita tippumisen varalta, mutta onneksi ylhäällä juuri ennen ankkuria oli pari hyvää kahvaa, niin sain kuin sainkin nousun tehtyä puhtaasti.

Mun eka sportti flashina Green Future 5a. *tuulettaa*

Tuon lisäksi tuli kiivettyä kaksi reittiä ja yritettyä kolmatta. Kaveri träditti hyttyshalkeaman, joka kakkostelin. Yritin yhtä 6c:ta, mutta jo ensimmäiset otteet olivat niin kauheantuntuiset, etten uskaltanut edes lähteä nousuun. Vieressä oli Sushi Bar (6a), jonka sitten taistelin ylös teknoten yhdessä kohdassa.

Älymakea reitti, kallio oli vain erittäin terävää.. kolmeasta sormesta paistaa verinahka. Onneksi sormet voi aina teipata, joten pääsen tänään miehen kanssa sisällä. Varmaan ihan helppoja reittejä, mutta monta putkeen.. vähän peruskestävyyttä. Harmi kun mies ei vielä osaa varmistaa liidiä, olisi voinut harjoitella pystysuoria reittejä. Uskaltaisinkohan istuttaa hänet vain köyteen.. niin minun liidivarmistusuranikin alkoi :P

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0