lauantai 15. syyskuuta 2012

1 kk:n saldo

Aamupunnitus ilahdutti, lähtöpainosta n.72kg:sta on lähtenyt jo reilut 3 kg , aamupaino tänään oli 68,6kg. Tietenkin alkuunsa paino tippuu nopeasti, kun nesteet lähtee kropasta. Viikon verran ihmettelin, kun paino ei lähtenyt alaspäin, kunnes joku minua viisaampi osasi sanoa, että särkylääkkeet ja minulle määrätty relaksantti turvottaa merkittävästi. Tuo oli myös havaittavissa, kaksi päivää ilman särkylääkkeitä ja paino tuli ryminällä alas.

Seuraavan kk:n tavoite olkoon 2kg, ts 500g viikossa, eli 500 kcal vajetta päivässä. Ei pitäisi olla vaikeaa. Päätin etten lähde kauhealla kiireellä tiputtamaan kiloja, ihan vain, koska ei ole tarvetta eikä liian isot vajeet ole nyt tarpeen. (toisaalta n 680kcal vrk vajeella saisi 3 kg kuukaudessa.. mutta... katsellaan).

Kuhan pääsen 65/66kiloon olisi tarkoitus taas käydä kehonkoostumusmittauksessa. Kuten varmasti moni tietää, ettei BMI ole se viimeinen totuus. Edellisellä  kerrallahan paino oli noussut, mutta rasva% laskenut ja keskikroppaan oli tullut pari kiloa lisää lihasta, matikkaan mistä mä pidän. Olisi vähän sellainen kutina, että kehitystä lihasten suhteen olisi tapahtunut edelleen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0