perjantai 28. syyskuuta 2012

Uusi pb

Tämä päivän kiikut olivat kerrassaan mahtavat. Selkä oli kunnossa, ei särkenyt minnekään.. vatsa oli ok (vähän oli vielä hapokas olo), eilinen lepo oli tehnyt tehtävänsä.


Ensimmäinen nousu oli 5c kisaseinällä, jo kolmannella jatkolla oli rytmi ihan kadonnut, ihan kuin en olisi ikinä aikaisemmin kiivennyt, koko ajan oli jalat ja kädet väärillä otteilla ja puristin otteita kuin viimeistä päivää. Tosiaan kolmannen jatkon kohdalla oli jo aivan varma, että luovutan ja tulen köyteen. Jostain sitten löytyi taitelutahtoa, ja kakkostelin reitin ylös asti.

Toisena oli minimaalisia otteita sisältä 6b. Kädet oli hyvin hapoilla jo 5c:n puristelusta.. joten köyteen joutui tulla useampaan otteeseen. Itse liikkeet eivät tuntunteet vaikeilta, ei joutunut huijata, mutta käsiä oli vaan lepuutettava välillä hieman turhankin tiuhaan tahtiin. 

Kolmantena oli aikamoinen yllätys itselle. Ystävä projektoi hienosti 7b+:n kisaseinällä, ja extempore lähdin kokeilemaan nousua. En ollut kuvitellut pääseväni edes ensimmäiselle jatkolle, sillä reittin oli varsin pitkän miehen tekemä JA se oli 7b+!! Jotenkin sain sitten taisteltua itseni reitillä reippaasti yli puolen välin(tullen useastikin köyteen). Jäin aika lahjakkaasti jumiin ensimmäisellä katto-osuudella, tuli turhan pitkälle alas, eikä sen jälkeen vaan enää jaksanut/viitsinyt alkaa punnertaa itseään takaisin. Jäi hurjan hyvä pössis ja olen takuuvarma, että katto-osuus olisi jo nyt työstettävissä minulta.

Kaikista isoin ylätys itselle ola 7a:n projektointi kakkostellen ylös asti. 

Viimeisenä nousuna oli rocktopialla oranssi 5c. Yleensä oranssit reitit ovat olleet mieluisia ,mutta nyt tässä oli pääasiallisesti kaikkia muita kuin minun lempiotteitani. Hyvä, etten lähtenyt liidaamaan, olisin varmasti jäänyt itkemään köyteen. Reitillä oli paljon pelottavan tuntuisia segvenssejä, piti paljon vain luottaa otteisiin, jotka ovat oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Olin kuitenkin tyytyväinen puhtaaseen nousuu yläköydessä.

Olen aika yllättynyt tästä "kehityksestä", "kehitys" sen takia, että eihän noi ole puhtaita nousuja.. eikä edes liidiä. Huomenna voisi olla vuoro työstää erästä valkoista 6c:tä 3D-seinällä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0