lauantai 15. syyskuuta 2012

M is for Magic

Tänään suuntasimme ystävättären kanssa elokuviin. Asu oli vähän omituinen, takkikatastrofi iski lähtiessä.. ekaksi a) musta nahkatakkini unohtui töihin b) vaikka se olisi ollutkin mukana.. niin .. takki alkaa olla turhan pieni. 

Kävin kaikki takkini näpi, mutta mitkään eivät tuntuneet näyttävän fiksuilta punaisten farkkujeni kanssa.. Päädyin sitten lopulta miehelleni liian pieneksi jääneeseen syystakkiin. Muutenkin alkaa olla ongelmia takkien kanssa, kaikki alkavat käydä pieneksi, 36 on ok alaosista, isommat takit taas alkavat lepattaa vyötäröltä, mutta sitten taas mahtuisivat yläselästä. Tuon asun kanssa vielä oli kuvan ruskea nahkalaukku.. ja siniset Conversen loaferit, voi miettiä että mitä oli ne vaatteet mitä EN laittanut päälleni :D


Mikä olisikaan ollut sopivampi elokuva tyttökaverin kanssa katsottavaksi kuin Magic Mike.



*köh* Mies osaa liikkua.. mielikuvat taisi syöpyä verkkokalvoilleni.. ei että haittaisi :P

Päivän boulderista, meno oli vähän laiskaa, eiliset crossaukset tuntui käsissä ja jaloissa, keskivartalo oli hellänä sekä eilisestä salitreenistä että tiistain bouldereista. Oli kivaa, mutta ei tullut kiivettyä yhtään uutta reittiä. Yrkkäsin tehokkaasti yhtä 7a:ta...  alku oli kivat, enää ei tippuminen pelota niin paljoa, uskallan yrittää reippaammin erilaisia reittejä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0