maanantai 3. syyskuuta 2012

nuoripari mökkeilee


Lauantaina päästimme todelliset sisäiset hurjapäämme ulos, lähdimme ensimmäisen kerran ikinä yhdessä sauvakävelemään metsään. Meillä paljastui oikein mukava lenkki mökkimme välittömässä läheisyydessä, varmaan hieman aloituspaikasta riippuen lenkille kertyy joko 3,5km tai sitten varmaan lähemmäs 4km.

Sauvakävelyhän on aika höntinoloista touhua, onneksi se tuntui tehokkaalta. Ties vaikka innostuisi hankkimaan omat sauvakävelysauvat tänne kotiin.


Jaksaa, jaksaa


Uhrialttari? Tuskin kuitenkaan :P


Aika vammaisen näköistä touhua, mutta tuolla oli laitettava parit huput kiinni ja vetää ne pään yli. Hirvikärpäsiä oli valtavasti.


Kivaja maisemia, yritimme bongailla kivenmurikoita boulderointia varten heikolla menetyksellä. Eipä toki, ei tuolla hirvikärpästen keskellä olisi edes kiva boulderoida. Mustikoita näkyi paljon.


Pihassa eivät hirvikärpäset kiusanneet, vaan saimme kaikessa rauhassa leikittää Mimiä. Pikkuinen alkaa vihdoikin tajuta mistä pallon noutamisessa on kyse, aikaisemmin pikkuisen ilme on ollut vain: " itsepä heitit pallon tuonne, nyt haet sen takaisin".


Innostuin sauvakävelyreitin varrella olevista mustikoista niin paljon, että päätin lähteä keräämään niitä enemmänkin. Aluksi näytti siltä, että saan kerätä hitaammanlaisesti, kunnes löysin kunnon apajat. Poimurilla olisi varmasti kaapinut hetkessä valtavasti enemmän marjoja, mutta kyllä käsinkin sain reilussa tunnissa kerättyä kilon verran marjoja. 

Sydän melkein itki verta, kun jouduin myöntämään, etten selkäsäryiltäni (kuukautiset .. mur!!) pystynyt enää kyykkiä enempää. Aina välillä hekumallinen mustikkakeskittymä sai minut kyykkimään hetken ja yrittämään päästä kivun yli, mutta lopulta oli vain myönnettävä tappioni. Ensivuonna taidan lähteä ihan eri asein metsälle... poimuri mukaan. Metsä oli täynnä myös puolukoita ja variksenmarjoja, mutta kummistakaan en välitä niin. 

Sillävälin kun olin kyykkinyt metsässä, oli mies lämmittänyt saunan.


Klo 19 söimme hampurilaiset valkoviinilasillisten kera, klo 20.30 taisin alkaa pilkkiä ensimmäisen kerran. Yritimme katsoa läppäriltä Two and a half menia.. mutta..  Ei näemmä meistä enää ole edes valvomaan yhdeksään :D


Hyvin nukuttujen yöunien (ehkä noin 11h)  jälkeen ahmin kirjallisuutta. Sain vihdoinkin luettua Nälkäpelin toisen osan ja aloitin lukemaan Harry Potteri ja Fenixin kiltaa. Täydellistä. 

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0