sunnuntai 23. syyskuuta 2012

viikko 38

Tällä viikolla on tullut näemmä vain kiivettyä ja käytyä salilla.


Urheiluista, ei mitään mullistavaa, kiipeilyssa samaa junnausta, boulderissa ei ole noussut uusia .. ja iho oli niin kovilla eilen, että se oli kuin tulessa viimeisissä otteissa. Tänään tuli sitten otettua rauhallisesti, ja katsotaan nousisiko huomenna paremmin.

Perjantain kiikuista sen verran, että 6b projektini ajoi minut hulluudenpartaalle. Parit yrkät, en lähtenyt edes yrittämään tippumisen jälkeen matkan jatkamista, nyt alan olla pisteessä, että jos tullaa köyteen, niin sitten homma alkaa alusta. Kolmannella kerralla oli jo sen verran turhautunut, että tullessani (ennäspitkä yhtämittainen eteneminen) köyteen, en huutanut pelästymisestä vaan siitä harmituksesta, kun omat taidot ja voimat eivät vain riitä. Kaikki areenalla kuuli turhautuneisuuteni. Yksi kanssakiipeilijä tuli naureskellen kehumaan "hyvin huudettu" .. jooo -o :D

Lauantaina taasen voitin omaa päätäni, ja liidasin epämielyttävän näköistä reittiä, 5b vain, alunperin oli tarkoitus säästellä itseäni kiivetäkseni projektia, mutta matkalla parveekkelta boulderhallin kautta päähalliin, boulderoin ihon kosketusherkäksi.

Muutenkin olin vielä eilen turhautuntu koko viikon ajan, parisuhdehienonsäädön lisäksi mieltäni vaivasin kovasti oman kropan raihnaisuus. Hampurin reissun jälkeen alaselkä ei ole ollut kunnossa, liikkeelle lähteminen on kivuliasta ja hidasta, ei pysty kumarrella jne jne.. sekä nyt hienona lisänä tuntuu kuin hartioissa olisi aikapommi, odotan vain koska niskaseutu pamahtaa kunnolla jumiin. Toivon kestäväni torstaille, silloin pääsen osteopaatille.

Positiivista on kuitenkin se, että mies onnistui tänään ihan vain painamalla kämmenillään alaselässärangan molemmilta puolin avaamaan jonkin solmun mikä tuolla on. Mieletön keveys valtasi alaraajat, tänään crossaaminen tuntui kevyemmältä kuin viikkoihin ja liikkuminen ja liikkumaan lähteminen on tuntunut huomattavasti helpommalta. Tämän seurauksena sain salillakin loppuvenyttelyn aikana venyteltyä selkää paremmin asennossa, joka tavallisesti salpaa hengityksen kipujen takia.

Toivottavasti ensiviikko on kiipeilyn ja terveyden kannalta parempi viikko. Mies palaa ainakin vihdoikin seinille, jipi!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0