sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Huiman hauskaa

Eilen oli normaalit lauantaiaamun treenit Areenalla ystävän kanssa... tai no normaalit ja normaalit, mutta treeni. Hienosti tuli friikattua 5a:n reitillä Rocktopialla, jotenkin vaan tulee kammoksuttua sitä ajatusta, että pannuttaisi liidissä rocktopialla. Ajatus pystysuoralla pannuttamisesta ei ole enää niin paha kuin joskus aikaisemmin, mutta Roctopian muotoihin ei tee mieli iskeytyä liidissä.

Päästyäni häpeästä ja harmituksesta yli projektoin kisaseinällä 6c:n, ja 3D-seinällä pariin otteeseen yhden 6b+:n. Koskakohan sitä saisi vihdoinkin vedettyä tuollaisen puhtaasti? Just train.. ei tässä muuta.

Eilen sitten oli vihdoinkin koitti Huimala-reissu kummipojan kanssa. Miehen kanssa haimme pikkupojan kolmelta kotoansa ja suuntasimme Huimalaan. Olin asennoitunut siihen, että paikka olisi vähän .. muovinen tai .. kolkko, mutta mitä vielä. Välillä mietti, kenellä oli hauskinta, meillä miehen kanssa vai kummipojalla.

Pitkän aikaa leikimme isompien lasten puolella, kunnes mies huomasi max 5-vuotiaiden alueen.




Ensimmäistä kertaa pallomeressä.




2-vuotias kummipoika jaksoi leikkiä yllättävän hyvin ilman päiväunia. Pikkuinen simahti paluumatkalla autoon välittömästi. Ihana. Oli kauhean ihana viettää aikaa pikkuisen kanssa ihan kaikessa rauhassa. Usein kummipoikaa on nähnyt työpäivä lomassa, eikä työnteolta ole välttämättä malttanut jäädä leikkimään (kuka nyt yleensäkään oman työpäivän aikana ehtii leikkiä ?). Nyt oli jopa rentouttavaa touhuta pikkuisen kanssa.

Mieskin oli innoissaan sekä pikkuisen kanssa leikkmisestä että Huimalasta, suloista. Itsellekin tuli uni nopeasti silmään vauhdikkaan päivän jälkeen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0