maanantai 22. lokakuuta 2012

Uudistettu urheiluviikko

Päättyneellä viikolla tuli parit uudet jutut treeneihin, teen iltaisin kotona kevyet fysiojumpat olkapäille kuminauhalla, samoja liikkeitä teen myös Areenalla ennen nousua seinille. Jännä juttu tuo kuminauhajumppa, se tosiaan lämmittää olkapäät, ja kiipeäminen tuntuu erilaista tuon jälkeen. 

Toinen uusi juttu on aamuvatsat ja/tai pidempi jumppa kotona, jos salille ei ehdi lähteä. Huomaa, että kattoreiteillä olisi hyötyä paremmista vatsoista. Kiipeily tottakait treenaa coreakin, mutta olisihan se kiva ihan esteettisistäkin syistä saada midsection kuntoon.

Nyt kun saisi johonkin väliin vielä ahdettua aerobista, niin olisin tyytyväinen. Sunnuntaina piti mennä sauvakävelemään, mutta sohva oli sitten seuran mielestä kutsuvampi.


Tänään tuli väännettyä erinomaisen raskaat kiipeilyt.

Roctopialla 5a (kakkostellen) ja 6c (kakkosteluprojekti). Kisaseinällä kakkostellen 6b+ yhdellä levolla, liidiprojektointi 6c, liidi 6b (mun the projekti) yhdellä levolla .. ja kakkostellen melkein heti perään, kaiken tämän väännön jälkeen olin niin poikki, etten päässyt edes 5c:tä puhtaasti ylös. Aivan älyttömän hyvä pössisä, superhyvää vääntöä. Yllättän keveysti nousee nykyään 6c, vaikka 6b on vielä nousematta puhtaasti, reitti toisensa jälkeen jää yhden levon päähän puhtaasta.. ehkä tää on jokin psykologinen juttu. Mentaaliblokki iski jälleen kerran omallakin projektilla, ei ollut luottoa itseään.. eikä keskikroppaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0