maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikko 41 ja valtakunnallinen kiipeilyviikko

Noni, päättynyt viikko oli urheilumielessä edeltäjäänsä aktiivisempi. Viikolla 41 tuli kiipeiltyä kahdesti, ja kerran sienestettyä/vaellettua metsässä.


Boulderit meni kivasti, ei mitään maata mullistavaa, perus 5-6a toppauksia, edelleen työtä pääkopan kanssa. Zumbaa tuli kokeiltua pitkästä aikaa, tarkoituksena oli mennä crossaamaan salille, mutta ystävätär puhui mukaan tunnille. Hyvä, että zumbassa sain olla "kokeilemassa", sillä .. oikea polvi muistutti melkein jokaisella askeleella vajaavuudestaan, polvi ei kestä kiertoliikkeitä, eikä mitään vatkaus/sheikkausliikkeitä. Polvi ei ole kipeä, mutta tuntemus on erittäin epämielyttävä. Pitää varmaan mennä nurisemaan asiasta julkisella.

Köysittelyt sujui mukavasti, lauantaina jopa yllätin itseni toppaamalla (vaikkakin kakkostellen) erään aikaisemmin kesken jääneen 6a:n nousun (lila, muotoseinä kassan vieressä).

Menneellä viikolla tuli katsottua kiipeilyelokuvia oikein urakalla. Perjantaina olimme tosiaan kaveriporukalla boulderoimassa, ja tämän jälkeen suuntasimme meille viettämään kiipeilyelokuvailtaa pitatortillojen ja jäden kera.  Illan elokuva oli Vertical sailing.



Lauantaina taasen illalla oltiin 700 muun kiipeilyintoilija kanssa Helsingissä Bio Rexissä Helsinki Adventure Nightissa.


 Erityisesti kolahti, Reel Rock videoista


Oli mahtava elokuva ilta. Erityisen vaikutuksen teki elokuva Autana, harmi etten löytänyt nopsaa siitä traileria.

Nyt halu kiipeillä on entistä kovempi. Pitäisi mietti vain jotenkin fiksummin urheilut, miettiä miten treenaa kiipeilyä, pitäisi oikeasti ottaa muutama viikko, jolloin tulisi vain boulderoitua, muutama viikkoa, peruskuntoa, muutama viikkoa voimakestävyyttä .. ja mitä muuta onkaan JA tähän lisäksi vielä treenata aerobista kuntoa. Mitenköhän sitä saisi kaiken tämän synkkaan?

Päättyneellä viikolla piti olla enemmän aerobista, eilen piti suunnata kummipojan 2v synttärien jälkeen vielä salille, mutta laiskuus iski, ja sen sijaan tein "vain" treeniä kotona (hyvä treeni, tuntuu kropassa).

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0