torstai 4. lokakuuta 2012

pakkotaukoa

Taisi olla viimeviikko ja vielä maanantai riuhtomiset ( 2 x 7a:n moovit ylös kakkostellen, lue paljon lepoa) vähän liikaa omalla kropalle. Kiipeillessä ei sattunut, mutta levätessä olkapäätä "vihloi" ja vähän särki.

Eilen olkapäähän ei särkenyt, joten uskaltauduin seinälle. Kevyet kiikut, 2 sx 5b, 2 x 5c ja kerran SE 6b. 6b meni yllättävän rennosti, mutta kuin vanhasta tottumuksesta tulin käyteen :D Ikinä reitti noussut noin kevyesti tuohon pisteeseen, ja siitä minimaalisen levon jälkeen loppukin nousi kevyesti.

Toivotaan, että loppuviikon kiipeilemättömyys vaikuttaa positiivisesti olkapäähän ja käsivarren lihasten kipuihin, jotta ensiviikolla pystyy kiivetä normaalisti. Eilisen jälkeen sattui vähän, mutta ei mitenkään liikaa.. eikä forkut olleet täysin palautuneet vielä, ensimmäinen nousu eilen enteili sitä, etteikö mikään reitti nousisi (mutta onneksi olin väärässä).

Loppuviikkon kiikkutauoille on iloinen syy, lähden ystävän kanssa viikonlopuksi mökillemme.


Asiasta kukkalaatikkoon, tuli testattua pari päivää sitten äidin MBT kenkiä. Olen suhtautunut aina erittäin skeptisesti noihin, mutta kerran kokeiltuani olin myyty. Sopii samaan kategoriaan kuin sauvakävelysauvat, aika mummot, mutta toimii.

Asento tuntui paremmalta, ryhdikkäämmältä, erityisen hyvältä tuntui alaselässä tuo kävely.

MB-kengistä

MBT on maailman ainutlaatuisin jalkine. Se on luotu erityisesti aktivoimaan kehoasi sekä seistessä että kävellessä. Vuonna 1996 havaittiin, että luonnollisen epävakaan alustan luomat hyödyt voidaan saavuttaa tutkimuksien pohjalta muotoillun jalkinemallin avulla.

MBT jalkine on luotu kehoasi ja sinun hyvinvointiasi varten. Sen tarkoitus on auttaa sinua liikkumaan enemmän ja miellyttävämmin. MBT jalkineen patentoitu pohjarakenne tuottavat liikkumiseen luonnollisen epätasapainon tunteen, johon elimistö reagoi välittömästi säilyttääkseen tasapainon. Tämä kehon automaattinen ”korjaus” lisää liikettä ja haastetta jokapäiväiseen elämään ja voi auttaa parantamaan ryhtiä sekä tasapainoa lisääntyneen lihasaktivaation kautta.

Melkein voisi harkita noiden hankkimista, kävely ole ikinä tuntunut noin hyvältä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0