maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikonloppu kiven sisässä

Lauantaista sunnuntaihin juhlimme miehen kanssa viisi vuotta kestänyttä suhdettamme. Koska mieheni järjesti meille kihlaispäiväjuhlinnan (elokuva + päivällinen Vespassa), oli minun vuoroni järjestää tämä vuosipäivä.

Lauantai-aamuna suuntasimme yhdessä seinille. Kiipeilyt menivät mukavasti, vaikkei monen tunnin sessioihin ollutkaan aikaa, sillä kahdelta pääsimme kirjautumaan sisään hotelliimme. Meille oli varattuna Junior Sviitti Katajanokan Hotellista, josta emme kuitenkaan vielä tuolloin ehtineet nauttia, sillä olin ostanut meille liput uusinta Bondia katsomaan.

vanki Didi



Tarkoituksella olin miettinyt elokuvaa edeltävän ruokapaikan läheltä Tennispalatsia.. havaitaksemme vain minuutti elokuvan alkamisajankohdan jälkeen, että liput oli Kinopalatsiin :D Rikottuamme pikakävelyennätykset, pääsimme puuskuttaen Kinopalatsille, kaikki mainokset eivät olleet edes vielä menneet. Hyvä me!

Elokuvan jälkeen siirryimme takaisin hotellille, sillä kuudelta meille oli tilattuna pullo kuohuvaa ja lautasellinen hedelmiä. Meillä oli myöskin sauna huoneessamme, jonka lämmitimme.




Illallinen nautittiin Saslikissa. Paikka oli erittäin tunnelmallinen ja sekä ruoka että palvelu oli erinomaista. Tarkoituksena oli nauttia vielä yömyssyt hotellin baarissa, mutta se sulkikin juuri meidän saapuessa hotellille.

aperitiivi.. suolakurkullinen drinkki

Ivanan miekka..  lihaa kahdella yllinkyllin

Eilen nautimme hotellihuoneesta pidennettyyn huoneenluovutukseen asti, saunoimme aamulla, söimme aamiaisen huoneessa. löhösimme ja teimme hemmotteluhoitoja toisilemme. Aika täydellistä. Kotiin suuntasimme vielä Iguanan kautta.


Ihanan renoutunut olo, talviaikaan siirtyminen entisestään helpotti pientä salaa hiipinyttä väsymystä. Nyt tuntuu, että jaksaa jälleen hyvin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0